Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan erstatte skivebremser bak i en Toyota Corolla

For å erstatte skivebremser bak på en Toyota Corolla du trenger å kjøpe et spesielt verktøy fra forhandleren. Verktøyets varenummer er SST 09719-14020 og roterer stempelet med klokken inn i boringen. Med dette verktøyet, og disse instruksjonene, kan du bytte ut skivebremser bak og har fortsatt god tid igjen i dag. Du trenger
Bil jack
Momentnøkkel
Shims
Springs Hoteller Pad slitasje indikatorer
Pad støtte plater
Tool SST 09719-14020
Show Flere Instruksjoner
en

Hev Corolla fra bakken ved hjelp av en bil jack å fjerne hjulene og få tilgang til skivebremser bak. Støtt kjøretøy på alle sider for å hindre fallende. Se for barn og dyr som kan krype under bilen.
2

Fjern kalipperens festeboltene ved å løsne dem med en momentnøkkel. Fjern boltene etterfulgt av bøylen forsamlingen. Flytte bremsen linjen til side uten å koble den.
3

Slip ut bremseklossene. Ta ut shims, fjærer, pad slitasje indikatorer og pad støtte plater samtidig.
4

Bytt pad støtte plater på dreiemoment plate. Fest puten slitasje indikatorer til bremseklossene, gjør sikkert at pilen på indikatoren peker i retning hjulet roterer.
5

Fest shims til bremseklossene. Fest hver fullførte forsamlingen til dreiemoment plate.
6

Skyv bøylen stempelet inn i boringen. Bruke verktøy SST 09719-14020 å snu stempelet med klokken samtidig som du skyver den inn i hullet til du hører en klikkelyd. Lå bøylen over putene og stram festeboltene.
7

Monter hjulene. Senk Toyota Corolla til bakken og deretter bekrefte bremsevæske nivå.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/56953.html

Previous:
Next:

auto Bremser