Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Slik reparerer Skivebremser

Skivebremser arbeid med store metall plater som roterer med hjulene og blir presset av bremseklossene å stoppe. Over tid, kan platene bli slitt ned og skadet, spesielt hvis du lar slitt ut bremseklossene installert. Bremser med dårlige pads kan skjære riller i platene. Hvis du ser dette når du skifter bremsene, skivene må repareres ved å ha en profesjonell Refinish dem, hvis ikke erstattes direkte. Du trenger
Jack står
Lug skiftenøkkel eller dekk jern
Wrench
Wire
slagtrekker
Sandpapir eller Emery klut
mikrometer
Vis mer Instruksjoner
en

Løft den ene enden av kjøretøyet - foran eller bak - på bukker og fjerne hjulene. Det hjelper å løsne mutrene før du hever bilen.
2

Fjern bøylen fra platen ved å koble festeboltene. Hvis bøylen er i god stand, henge den et sted ute av veien med en kraftig ståltråd - aldri la den henge etter bremseslangen. Hvis bøylen er skadet, må du koble den fra slangen ved å fjerne banjo bolt og erstatte bøylen.
3

Koble slepe nøtter og /eller beholde skruer for å ta ut platen fra bilen . Hvis festeskruene står fast, løsne dem med en slagtrekker. Hvis platen er fast på rotoren, tråd to bolter i de åpne hullene som er på platen og stram dem til å tvinge platen av.
4

Fjern eventuelle glasur fra platens overflate ved å kjøre en Emery klut eller sandpapir over det i en virvlende bevegelse.
5

Ta platen til en automotive maskin butikk å Refinish eller maskin platen. Platen kan ikke refinished til der den er tynnere enn den spesifiserte minimum tykkelse. Denne tykkelsen er stemplet eller støpt inn i platen og kan måles med et mikrometer.
6

Sett platen tilbake på rotoren sin og bruke sine slepe nøtter eller skruer. Koble målepunktet på platen med sine bolter, sette på hjulet og senke bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57155.html

Previous:
Next:

auto Bremser