Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvor å Endre bak Disk bremseklosser

Selv skivebremser bak bare gi 25% bremseegenskaper for et kjøretøy, putene er mindre og tynnere enn front platen bremseklossene. Skivebremser bak kan gi mer konsekvent bremseeffekt til et kjøretøy enn bakre trommelbremser, oftest krever mindre vedlikehold (om konstant rengjøring og justering) enn bakre trommelbremser, og er lettere å erstatte enn bakre trommelbremser. Forskjellige merker og modeller bruker forskjellige typer calipers. For å sikre at du fjerner målepunktene riktig å erstatte klossene, refererer alltid til en verkstedshåndbok for den bestemte bilmodellen du jobber med. Du trenger
bak bremseklossene med shimsRear skivebremse hardware kit inkludert rangle clipsRepair manualBrake smøremiddel eller anti-seize compoundMetal hengeren eller krok Bench jeksel med en stålbørste wheelAcid brushCar heis eller gulv jack med to jack standsImpact gunImpact socketsHand skralle og socket setHand skiftenøkkel setTorque pinne eller skiftenøkkel setCaliper stempelet komprimering enhet
Vis flere instruksjoner
en

Løft bak på bilen eller hele bilen og fjerne de bakre hub caps, slepe nøtter ( bruke slagbormaskin og en socket), og hjul.
2

Finn kalipperens boltene og fjern med en hånd skralle og en stikkontakt. Enkelte importen kan ha en dreibar skyvelære, noe som betyr at bare den nedre bøylen bolten er fjernet og kalipperens dreies på den øvre bolt og faller ned. Se i repair manual for den bestemte bilmodellen du jobber med.
3

henge bøylen fra en metall kleshenger eller krok til bakhjulsopphenget eller ramme.
4

Bruk riktig komprimering enheten til å komprimere bøylen stempelet innover. Et sett av store kanal-låser kan brukes eller en stor C-klemmen. Noen importen krever en tykkelse reset verktøy for å skru stempelet av bøylen innover klokken. Se i repair manual for riktig prosedyre. Komprimere stempelet til den er helt på plass inne i bøylen stempelboringen. Flytte bøylen stempelet boot om nødvendig ved å trykke den tilbake på plass eller trekke det bort fra stempelet med fingrene for å la en innestengt luft bobler ut.
5

Ta elektrodene fra bøylen eller bøylen bridge og kast dem.
6

Fjern gammel hardware fra bøylen bridge hvis aktuelt. Inspisere gummistøvler for kalipperens lysbilder og erstatte eventuelle skadde eller slitte boots. Hvis det er nødvendig, rengjør overflaten av bøylen lysbilder med en stålbørste hjulet på en benk jeksel.
7

Bruk syre pensel for å spre litt brems smøremiddel eller anti-seize compound til broen der den gamle hardware /rangle klipp ble fjernet fra. Installer de nye rangle klipp og gjelder et annet lag med glidemiddel på toppen av klippene.
8

Plasser shims på pads hvis ikke de er ikke på allerede, og deretter installere putene inn i bro eller bøylen.
9

Påfør et lag med glidemiddel på caliper lysbilder før du setter på målepunktet. Noen biler bruker en kombinasjon lysbilde og caliper bolt som en komponenter. Andre kan bruke en mindre bolt og et separat sett av lysbilder. For disse typene, fjerne lysbilder, rengjør dem på stålbørste hjulet hvis det er nødvendig, og deretter påføres med glidemiddel før du setter dem i bøylen.
10

Sett bøylen og trekk kalipperens bolter. Gjenta trinn 2-10 for den andre bakhjulet.
11

Skift hjul og lug nuts. Trekk til hjulmutrene med pistol og en passende dreiemoment pinne for bilen (en hånd momentnøkkel er ofte anbefalt hvis tilgjengelig).
12

Pump foten bremsepedalen til sete putene til rotorene og gjenopprette trykket til målepunktet stempler. Kontrollere og justere bremsevæskenivået i master sylinderen før test kjøring.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57235.html

Previous:
Next:

auto Bremser