Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Slik fjerner Front brake rotors fra en Ford Taurus

The Ford Taurus har eksistert siden 1986. Selv om noen endringer i utformingen og kosmetiske ansikt-heiser i mid-size sedan skjedde gjennom årene, ble det overhalt i 2008 da det ble innført som en full-size bil. Fronten rotorer av Ford Taurus har endret seg lite gjennom årene. Erstatte dem selv er gjennomførbart forutsatt at du har noen mekaniske ferdigheter, og det vil spare penger på arbeidskostnader. Du trenger
Floor jack
Jack stand (er)
Hjulkile Kalkun baster
DOT 3 bremsevæske
strikken
1/2-inch stasjonen bryte bar
1/2-inch stasjonen socket satt
1/2-inch skralle
1/2-inch stasjonen justerbar momentnøkkel (anbefales)
Medium brekkjern
Heavy gummihammer eller ball peen hammer
Vernebriller
Spray smøremiddel
Brake clean spray
Shop rag (s)
Vis flere instruksjoner
en

Park Taurus på en flat, asfaltert underlag. Sett på parkeringsbremsen og slipp panseret låsen. Plasser en bremseklossen bak en av bakhjulene. Åpne panseret. Fjern lokket til master sylinderen reservoaret og suge ut halvparten av bremsevæske ved hjelp av en kalkun baster. Kast væsken og sett på lokket.
2

Bryt slepe nøtter løs på begge forhjulene, ved hjelp av å bryte bar og en stikkontakt. Løft venstre foran kvartal panel av Taurus, bruker gulvet jack, og plassere støttebenet under den fremre rammen rail eller foran rocker panel. Fjern det venstre hjulet slepe nøtter og dekk.
3

Sett brekkjern inn i fronten av bøylen bolig koøye og lirke bøylen stempelet innover, ved hjelp av påhengsmotoren pad mot rotoren for innflytelse . Komprimere stempelet av bøylen helt til den stopper. Finn og fjern kalipperens anker bolter på innsiden av knoke, med skralle og en stikkontakt for å fjerne bøylen, skyvelære bro og pads som en samlet enhet. Hvis du var erstatte pads, vil du være nødt til å fjerne bøylen fra broen, fjerne pads, og deretter fjerne bøylen anker.
4

Support bøylen forsamlingen til fronten coil spring, ved hjelp en strikk ledningen til å henge den fra. Ikke la bøylen å dingle fra bremseslangen.
5

Fjern rotoren. Hvis rotoren er rustet fast til navet, spray både på innsiden og utsiden av navet /rotor forbindelse med spray smøremiddel. Ta på vernebriller. Hvis du holder rotoren til gjenbruk, slå den med en tung gummihammer på belagt fin fra innsiden treffer utover. Hvis du erstatter rotoren med en ny en, kan du bruke en ball peen hammer for å være mer effektive. Drei rotoren 1/4 omdreining mellom streik før den bryter fra fra navet, uansett hvilken hammer du bruker.
6

Spray brems ren på den nye rotoren før du setter det. Du bør spraye en maskinert rotor med brems ren også, i tilfelle du hadde rotoren slått på en deler butikken eller verksted med en brems dreiebenk. Tørk rotoren tørr og erstatte den på navet
7

Sett bremsekalippernes montering og ankerboltene;. Stramme. Skift hjul og lug nuts. Trekk til hjulmutrene flush til navet på hjulet. Senk Taurus og trekk til mutrene vekselvis med momentnøkkel satt til 100 fot pounds og en stikkontakt.
8

Gjenta trinn 3 til 7 for høyre side.
9 < p> Pump foten bremsepedalen når du er gjennom og Taurus er tilbake på bakken. Dette vil gjenopprette det hydrauliske trykk i den komprimerte caliper stempler. Det kan ta flere pumper for at bremsepedalen for å føle seg normal. Legg DOT 3 bremsevæske til master sylinderen reservoaret og sett på lokket. Ta av hjulet chock, slipp parkeringsbremsen og prøvekjøring.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57140.html

Previous:
Next:

auto Bremser