Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Slik installerer en ABS Relay i en Nissan Maxima

For å sikre riktig bremsing, må du endre ABS relé i din Nissan Maxima når ABS varsellampe lyser på sjåføren kontrollpanelet. Det er vanligvis umulig å stoppe en bil som har en defekt ABS relé som releet styrer hele anti-bremsesystem. Du trenger
Skiftnyckel
Phillips skrutrekker Vis
8mm hex socket
ABS relé
Flere Instruksjoner
en

Park Maxima og sett parkeringsbremsen. Åpne panseret og fest den med sikkerhet bar. Koble den svarte negative batteriet kabelen ved å løsne mutteren på klemmen rundt batteriet innlegget ved hjelp av en skiftenøkkel. Trekk den opp og sette den bort fra batteriet.
2

Fjern kvartal panel trim under rattet ved å skru ut skruene på begge sider av panelet med en stjerneskrutrekker. Se etter den svarte beskyttende boksen merket ABS. Fjern denne beskyttende boks ved unbolting de fire boltene med en 8mm hex socket. Du skal se den svarte stafetten.
3

Koble ledningsnettet fra bunnen av stafetten ved å trykke på knappene på siden av selen. Trekk forsiktig ned på selen mens du trykker på knappene. Når dette er koblet fra, fjern de fire monteringsfester ved hjelp av en 8mm hex socket.
4

Plasser den nye ABS relé i stedet der du bare fjernet feil stafett. Sikre den ved å erstatte de festeanordningene. Stram dem med kontakten. Plugg ledningsnettet inn i bunnen av releet. Erstatt den beskyttende boksen og fest den ved å erstatte boltene. Bytt kvartalet panel trimme og stramme skruene.
5

Koble den negative batterikabelen. Stram mutteren på klemmen. Lukk panseret.
6

Start bilen. Se etter ABS varsellys. Hvis det forblir av, prøvekjøre bilen ved å kjøre sakte og prøver å stoppe. Hvis den kommer på, bør du ta bilen til en mekaniker til å betjene systemet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57039.html

Previous:
Next:

auto Bremser