Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Slik tilbakestiller den Caliper Piston ved Pumping


trykke inn bremsen for å tilbakestille bøylen stempelet tilbake mot bremsene er utrolig viktig etter at du endrer dine bremseklosser eller inspisere bremsesystem. Dette blir bremsene stramt igjen for sikker kjøring og bedre håndtering. Les videre for å lære hvordan du kan tilbakestille bøylen stempelet ved å pumpe . Instruksjoner
en

Ta bilen av bukker og sjekk at alle hjulene er godt sikret ved å kontrollere tetthet av hjulmuttere . Dette er svært viktig som en feil installert hjulet kan resultere i hjulet kommer av eller blåser mens du kjører .
2

Trå inn bremsepedalen flere ganger . Dette blir bøylen stempelet tilbake mot rotoren og strammer opp alt i bremsesystemet . Du vil merke de første par pumper vil være svampete , hold pumping før de føles stram
3

Kjør bilen rundt nabolaget eller eiendom for å sikre at alt fungerer som det skal med bremsesystemet . . Denne testkjøringen er viktig, ettersom det er bedre å finne et problem nær hjemmet enn i midten av trafikk.
4

Gjør eventuelle nødvendige justeringer hvis det er noe som ikke fungerer som den skal . Lag et notat av bremsekloss endring i et kjøretøy vedlikehold log . Du bør holde et kjøretøy vedlikehold logg for hvert av dine kjøretøyer og merke en del endringer med dato, kjørelengde , hva tjenesten ble gjort, og av hvem.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/56826.html

Previous:
Next:

auto Bremser