Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan erstatte Volvo XC90 Front bremseklosser

Bytte ut den fremre bremseklosser på din Volvo XC90 er gjort mye som på en hvilken som helst annen bil. Det er noen små forskjeller, men hvis du har noen mekaniske ferdigheter, kan du spare penger på dyre arbeidskostnader og erstatte klossene selv. En kvalitet ettermarkedet sett med pads kjøpt fra en pålitelig auto deler butikken skal også bære samme livstidsgaranti som noen installasjon sentrum. Du trenger
Floor jack
Jack står (2)
Hjulkile Kalkun baster
DOT godkjent bremsevæske
1/2-inch stasjonen bryte bar
1 /2-tommers stasjon metriske socket satt
3/8-inch skralle
3/8-inch drive 7-mm hex head socket
Flathead skrutrekker
strikken
C-klemmen
1/2-inch stasjonen justerbar momentnøkkel
Shop fille
Små stiv stritter stålbørste
Silikon brems smøremiddel (følger med nye pads)
Acid børste
Vis flere instruksjoner
en

Park Volvo XC90 på et nivå asfaltert underlag. Sett på parkeringsbremsen, slipper panseret låsen, og plassere en bremseklossen bak en av bakhjulene. Åpne panseret og suge ut halvparten av bremsevæske fra master sylinderen reservoaret ved hjelp av kalkun baster og kast. Sett på master sylinder dekselet ordentlig.
2

Bryt slepe studs løs på forhjulene med å bryte bar og en stikkontakt.
3

Løft fronten av XC90 med gulvet jack og plasser bukker under fremre ramme skinner. Fjern lug studs og hjul.
4

Fjern holdefjæren på venstre foran caliper ved å lirke den av med skrutrekkeren. Vær forsiktig så du ikke bøyer den eller skade den fordi du trenger å erstatte det.
5

Fjern kalipperens bolt beskyttende caps. Bruk 3/8-inch skralle og 7-mm hex head-kontakten for å fjerne caliper bolter.
6

Lirk bøylen ut av bremseklossene og rotoren med skrutrekkeren og sikre målepunktet på rammen eller spiralfjærer med strikk ledningen slik at den ikke henger fra bremseslangen. Komprimer stempelet av bøylen innover ved hjelp av C-klemmen. Komprimere den langsomt til den bunner ut.
7

Ta ut de gamle pads. Lirke dem ut med skrutrekkeren hvis du må. Bruk stiv stritter stålbørste til å rengjøre overflaten på bøylen anker der backing plate av putene kontakte den. Påfør en liberal lag med silikon brems smøremiddel på rengjorte området med en syre pensel for å unngå å få smøremiddel på overflaten av rotoren.
8

Plasser shims på pads hvis det ikke allerede er festet. Mellomlegg vil være i boks med de nye putene. Installer de nye putene i bøylen anker.
9

Sett bøylen over pads og rotor. Påfør en liberal lag med brems glidemiddel på caliper bolter og sette inn og stram dem. Erstatte de beskyttende caps og beholde våren. Sett på hjulet og slepe pigger. Stram lug studs tettsittende.
10

Gjenta trinn 4 til 9 på høyre side.
11

Senk Volvo XC90 og dreiemoment lug studs med justerbar momentnøkkel (innstilt på 90 til 95 fot pounds) og en stikkontakt.
12

Pump foten bremsepedalen flere ganger for å gjenopprette det hydrauliske trykket tilbake til bøylen stempler. Kontrollere og justere nivået på bremsevæske i master sylinderen bare å legge ny DOT godkjent bremsevæske er oppgitt for Volvo XC90. Fest master sylinder lokk, lukk panseret. Ta av hjulet chock, slipp parkeringsbremsen og prøvekjøring.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57125.html

Previous:
Next:

auto Bremser