Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan Tune Up bakbremsene på en Saturn S-Series Bil

The Saturn S-Series biler ble først introdusert i 1991, med SC, SL, og SW. Grunnmodellen S-serien ble utstyrt med front ventilerte skivebremser og bakre trommelbremser. Den bakre trommelbremsesystem har brems sko, som trykker mot trommene når bremsepedalen trykkes inn. Tuning opp bakbremsene består i å utføre en rengjøring og justering. Rengjøring og justere bakbremsene minst en gang i året kan bidra til å legge levetid til de store deler av bremsesystemet, ved å fjerne rusk som hindrer de bakre trommelbremser. Du trenger:
Tire jern
1-ton eller større kapasitet gulvet jack
Flat-skrutrekker
Målebånd
2 bokser aerosol brems renere
1/2-inch- drive momentnøkkel og socket sett
Vis flere instruksjoner
en

Løsne de bakre slepe nøtter på begge sider av bilen, ved hjelp av et dekk jern. Hev baksiden av Saturn med en jack. Place bukker under begge ender av bakakselen bolig, rett innenfor bakhjulene. Fjern bakhjul slepe nøtter, deretter fjerne bakhjulene fra bilen.
2

Fjern den lille gummiproppen på nedre baksiden av bremsen backing plate, med en flat skrutrekker. Sett skrutrekker inn i hullet ved bakre del av backing plate og presse tennene på selvjusterende hjulet nedover. Dette vil løsne bremseskoene fra brems trommer.
3

Fjern bremsetrommelen fra den ene siden av Saturn, og sett åpningen nedover slik at overskytende brems støv faller ut. Inspiser bremser for overflødig slitasje. Se på hjulet sylinder øverst på midten av den bremsesammenstilling å sikre at det ikke er noen fuktighet på eller rundt sylinderen. Hvis fuktigheten er på sylinderen, vil hjulet sylinderen må skiftes.
4

Mål bremseskoene med et målebånd. Hvis skoene er mindre enn 3/16 tommer tykk, deretter erstatte dem. Inspiser fjærer og maskinvare for rust eller korrosjon. Hvis fjærene er rustne eller korroderte, erstatte dem. Mål den innvendige diameteren til bremsetrommelen, på tre forskjellige steder. Hvis målingen er mer enn 7-7/8 inches bredt, bytt trommelen.
5

Spray hele bremsen forsamlingen med aerosol brems spray. Du bør bruke ca 1/2 av kan for komponentene til bremsen. Spray innsiden av bremsetrommelen, bruker resten av kan brems spray.
6

Monter bremsen trommelen over bremseskoene. Sett flat skrutrekker inn i backing plate hullet, og skru selvet adjuster tenner oppover. Denne bevegelsen vil stramme bremseskoene mot trommelen. Prøv å fjerne bremsetrommelen. Den optimale mengden av trykket du bør ha for å sette på trommer er ca 5 pounds. Hvis det kreves mer trykk for å bevege trommelen, tilbake av justeringen. Det motsatte gjelder hvis trommelen beveger seg for lett. Gjenta dette trinnet til trommelen har riktig spenning.
7

Gjenta trinn 2 til 7 for å utføre rengjøring og justering på den andre trommelen. Sett begge gummipropp inn i forsterkningsplate når du er ferdig, ved hjelp av håndtaket på skrutrekkeren for å presse dem inn hvis nødvendig.
8

Installer bakhjulene og tettsittende slepe nøtter med dekk jern. Hev Saturn ut av jack stands, og fjern stands fra under bilen. Senk bilen til bakken og umiddelbart trekke til mutrene til 95 fot-pounds av dreiemoment med en 1/2-inch-drive momentnøkkel og socket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57157.html

Previous:
Next:

auto Bremser