Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Slik installerer en bakaksel Brake Linje

med Brake skal være montert riktig for å unngå lekkasjer og luft i linjene. Enten tilstanden kan gjøre å stoppe bilen risikabelt. De bakre bremseledninger er festet ved beslag til den bakre fordelingsblokk og den venstre og høyre hjul. Det er viktig å visuelt inspisere de gamle bremseslanger for tegn til slitasje eller sårskade. Hvis bremseslanger gni mot noe metall, vil de bli tynnere og tynnere til en lekkasje utvikles. Du trenger
Car lift (valgfritt)
Hydraulisk jekk og bukker
Open-end og box-end combo skiftenøkkel
linje skiftenøkkel
Drip panner
New bremseslange
Slanger bender (valgfritt)
Vernebriller
Flat tips skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Hev bilen på et kjøretøy lift eller ved hjelp av en hydraulisk jack og bukker. Ved løfting av kjøretøy på en lift, sikre løft låser er på plass. Bare heve bilen til ønsket høyde og senke den litt for å engasjere låsing tennene. Hvis du bruker en hydraulisk jekk, sørge for at jekken plasseres i henhold bilen i sentrum mot en solid metallramme del. Hev kontakten til dine bukker kan settes på plass under bakakselen. Senk forsiktig hydraulisk jekk, slik at bakakselen å sitte ned på bukker.
2

Kjøp bakre bremseslanger på ditt lokale deler hus eller forhandler. Du kan også kjøpe rette lengder av brems linje og bruke et rør bender å duplisere svingene i de originale linjene. Når du bruker et rør bender, når du gjør de riktige svinger, må du installere en ny tilpasning i hver ende. La 1/16th av en tomme stikker ut forbi passende å sikre at montering vil gjøre en god forsegling.
3

Fjern de gamle bremseslanger ved hjelp av open-end boks fastnøkkel og din linje skiftenøkkel. Bruk linjen fastnøkkel til å holde bremseslangen på plass og bruke open-end boks fastnøkkel til å skru bremsen linjen montering. Finn den bakre distribusjon blokken og bruke open-end boks fastnøkkel til å skru brems monteringsutstyr. Bruk flat skrutrekker for å løsne alle mount klemmer og fjern den gamle bremsen linjen. Følg de samme prosedyrer for begge de bakre bremseslanger.
4

Position hver bremseline på samme sted som de gamle ble fjernet. Pass på at du installerer bremseslanger i festeklemmene langs rammen rail. Bruk riktig type skrutrekker for å stramme festeklemmene. Inspisere hver linje når den er installert for å sørge for at det ikke gnisser mot noe.
5

Bruk open-end boks fastnøkkel til å koble bremse monteringsutstyr til fordelingen blokken. Være forsiktig med å krysse tråden beslag. Tverrgjenging vil kreve utskifting av linjen montering og fordelingen blokken. Slå beslag klokken før de er fullt engasjert. Koble den motsatte enden av bremseslanger til beslag på venstre og høyre bakhjul bremse slanger og stram til fullt engasjert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/56846.html

Previous:
Next:

auto Bremser