Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Bremsekloss Problemer

Bremseklosser er en svært viktig del av bilens bremsesystem. Selv om relativt billige og enkle å installere, bremseklosser gi den viktigste bremseeffekt av bilens bremsesystem. Når bremseklosser utvikle problemer, kan de sette på spill effektivitet og funksjonalitet av hele bremsesystem. Det følgende er en liste over de vanligste bremseklossens problemer. Brems støv

Alle bremseklosser, uavhengig av type, produsere brems støv når pausene blir brukt. Selv om en normal del av bremsekloss slitasje, brems støv, spesielt i store mengder, kan forstyrre normal oppbremsing funksjon, føre brems støy, og gjøre hjul og dekk skitne.
Vibrasjon

Mens det er vanlig for de fleste bremsene for å vise små mengder bevegelse og /eller vibrasjon når bremsene brukes, kan store mengder bremsekloss vibrasjon begrense bremsekloss gripende kraft og også føre til overdreven brems støy.

Cracking

Selv om bremseklossene slites og blir tynnere over tid, kan bremseklosser, spesielt pads som er defekt, og /eller av lav kvalitet, utvikle sprekker i deres overflater , som kan føre til bremsekloss brudd og /eller fiasko.
Innglassing

bremsekloss vinduer oppstår når bremseklossene mister sin ru, porøs ytre dekker og i stedet utvikle en glatt, polert dekker. Denne type bremsekloss tilstand reduserer totale stoppe evne ved å redusere mengden av friksjon at bremseklossene kan gjelde for de spinnende bremse rotoren.
Overoppheting

Når bremseklosser overopphetes, kan de bli myke og svampaktige, en tilstand som gjør dem mer utsatt for å bryte og /eller flassing og reduserer bremsekraften. Selv om de fleste bremseklossene er laget for å tåle alvorlige temperaturer, mange billigere kvalitet bremseklossene er utsatt for overoppheting.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57251.html

Previous:
Next:

auto Bremser