Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan erstatte gamle Disk bremseklosser

bremseklossene på bilen slites ned ved bruk, og til slutt må byttes ut. Slik at putene å slites ned helt kan føre til alvorlig skade på andre deler på bilen (sammen med å redusere bilens bremse-evne). Bremseklosser brukes på skivebremser, som er vanlig på forhjulene på de fleste moderne biler. Elektrodene er satt innen bremsekalippernes og legge trykk på rotorene når du tråkker på bremsepedalen. Du trenger
Bil jack
Jack står
service manual for merke og modell av bilen
hjulmutternøkkel
Skralle
C-klemmen
Brake renere
New bremseklosser
Anti-gripe sammensatte
Høy temperatur fett
Vis flere instruksjoner
en

Løft fronten på bilen med jekken og fest kjøretøy med bukker.
2

Fjern hjulene på hver side ved å først løsne og fjerne lug nuts.
3

Koble bremsekalippernes fra rotoren henhold til service manual for bilen din. som vil avsløre pads sitter i festebraketten. På de fleste modellene, trenger du bare å fjerne bøylen nedre bolt og drei den oppover. Hvis du fjerner bøylen helt, henge den fra understellet med en sterk ledning - ikke koble eller henge den fra bremseslangen
4

Trekk de slitte bremseklosser ut av bøylen montering. brakett og trygt forkaste dem. Fjern shims og klemmene fra braketten, rense dem, påfør en anti-gripe compound til backing faner og brakettåpningene og re-installere dem.
5

Sett inn de nye bremseklosser på braketten innen mellomlegg og følgesvenner.
6

Komprimer bøylen er stemplet inn i sine hull ved hjelp av en C-klemme. Plasser bøylen tilbake på plass i braketten og trekk til bolten (e).
7

Gjenta for bremseklossene på den andre siden av bilen. Hvis bakhjulene også har skivebremser, løfte bakenden av bilen etter å senke fronten og gjenta prosessen for bakbremsene.
8

re-feste hjul og trekke til mutrene . Fjern de bukker og senke bilen til bakken.
9

Seat bremsene på rotorene ved å trykke på bremsepedalen flere ganger før den har en fast motstand.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57215.html

Previous:
Next:

auto Bremser