Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Slik installerer Bremser for en Pontiac G6

Nye bremseklosser må være installert i din Pontiac G6 hver 60.000 miles eller enda tidligere hvis du ofte kjører under stressende forhold, for eksempel bykjøring. Bremseklossene, som trykker mot bremse rotoren når pausene blir brukt, blir sittende i bremsekalippernes og montere på rotoren. Du må installere nye bremseklosser på begge sider av bilen, ikke bare en side om gangen. Du trenger
Jack står
Tire jern
Wrench
C-klemmen
Wire
Bremseklosser
Brake renere
Rags
Show Flere Instruksjoner
en

Sjekk væskenivået i brake master sylinder. Det må være midt mellom minimum og maksimum nivåer. Hvis den er høyere, sug ut så mye væske som nødvendig med en ren vannlåsen eller kalkun baster.
2

Hev G6 front end trygt på bukker. Løsne og fjerne lug nuts på hjul med dekk jern, og fjerne hjulene. Plasser mutrene på to av hjulet studs å holde rotoren på plass.
3

Løsne og fjern den nedre guide pin bolt på bremsekalippernes med en skiftenøkkel. Skyv bøylen er stempelet tilbake inn i sine hull med et stempel installasjon verktøy eller C-klemmen. Pivot bøylen opp av mount, og hold det på plass med en sterk wire.
4

Installer de nye bremseklossene i sine shims og klemmene innenfor bøylen mount. Dersom de gamle putene er fortsatt der inne, fjerne dem, og deretter fjerne shims og følgesvenner, vaske av all skitt og korrosjon, gni en anti-tyster compound på shims 'backing platene og legg dem tilbake på fjellet før du installerer pads.
5

Nedre bøylen på plass og stram guiden pin bolt. Sett på hjulet på G6, du må fjerne lug nuts støtter rotoren først
6

Seat bremsene når du har installert dem på begge sider.. Trykk bremsepedalen om lag to tredjedeler av veien ned, slipp pedalen og gjenta hvert 20. sekund til pedalen føles fast.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57175.html

Previous:
Next:

auto Bremser