Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan Bench Bleed en master sylinder i en VW Jetta

VW Jetta er en allsidig bil og den mest populære Volkswagen-modellen som selges i USA Når du skifter brake master sylinder i en VW Jetta, bør du benk blø den nye før installerer det å sikre at det ikke er noe luft i systemet som kan komme inn i bremseslanger. Prosessen tar bare ca 10 minutter, og disse retningene gjelder for en VW Jetta fra noen år. Du trenger
Replacement master sylinder (varierer fra modell til modell år og motortype)
Bench blø kit (kan komme med sylinderen)
Benk skrustikke eller klemme-on skrustikke
flaske DOT 3 bremsevæske
Phillips skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

fjerne den gamle master sylinder før du benk blø og installere den nye. The brake master sylinder av en VW Jetta er generelt ligger opp mot førersiden brannmur, bak røret som kommer fra luftfilteret. Du må kanskje fjerne toppen av luftfilteret samt røret for å fjerne og installere master sylinder
2

Sett din nye VW Jetta master sylinder i en benk skrustikke;. Hvis du don ' t har en benk skrustikke, kan du bruke en klemme-på skrustikke og en gammel tabellen. Klem sylinderen på plass, og pass på at det er nivået. Åpne opp benken bleed kit og har det i nærheten.
3

Legg den gamle reservoaret inn i det nye master sylinder, hvis du er gjenbruk det. Pass på at du tørker av reservoaret helt, siden bremsevæske absorberer vann og kan skade bremsesystemet, og deretter installere det på toppen av den nye master sylinder. Hvis et reservoar fulgte med den nye VW Jetta master sylinder, kan du hoppe over dette trinnet.
4

Finn de to beslag som fulgte med bleeder kit. Tre dem inn på utløpene er plassert på siden av sylinderen. Ta de to lengder av slange som fulgte med settet og sette dem inn på tilbehøret. Bøy slangene opp, slik at de er rettet inn væsken reservoaret.
5

Skjær slangene, om nødvendig, slik at de stikker punkt-ned i reservoaret og utvide omtrent halvveis inn i den. Bruk en klemme for å feste rørene til den siden av beholderen og holde dem på plass. Du ønsker ikke at de skal komme løs og slipper luft inn i systemet eller spray bremsevæske rundt.
6

Fyll VW Jetta reservoar med ny bremsevæske. Hell nok i reservoaret for å fylle det bare sjenert av den høyeste streken. Plastslangene vil forlenge ned i væsken, noe som skaper et lukket hydraulisk system.
7

Pump stempelet på brems master sylinder til å flytte væske gjennom aggregatet og inn i slangene. Bruk en skrutrekker til å gjøre dette ved å sette den inn i sylinderen og presser den godt mot stempelet å begynne å pumpe.
8

Watch for luftbobler som kommer ut av slangene og inn i væsken i reservoaret . Holde pumpe til all luft er ute av sylinderen og du ikke se noen flere bobler. Vurder å kjøpe klare slanger hvis de som kommer med settet er svart, slik at du kan se luftbobler bedre.
9

La de to slangene i reservoaret og sakte fjerne sylinderen fra skrustikke. Du kan nå installere den primet master sylinder til din VW Jetta.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/56917.html

Previous:
Next:

auto Bremser