Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan erstatte en Caliper i en Chrysler Sebring


En luksuriøs bil som Chrysler Sebring er ikke verdt mye hvis viktige deler som bremser ikke fungerer. Når noe sånt som en bremsekalippernes må erstattes på en Sebring eller alle kjøretøy, er det best å la en trenet ekspert håndtere det. Rådfør deg med en før velger å erstatte en slik del selv. Du trenger
unbrakonøkkel
Tire jern
Jack
Olje /væske pan
Caliper for Sebring
Replacement passende skiver
Vis mer Instruksjoner
Fjern den gamle Caliper
en

Trykk ned på bremsepedalen og hold det med en stang eller annen holdeverktøy. Dette vil isolere master sylinder fra det hydrauliske systemet slik at væsken ikke vil helt renne ut av bremsevæske reservoaret.
2

Hev bilen på jekken og fjerne dekk og hjul for bøylen som må skiftes.
3

Fjern anti-skrangle våren, som ligger på den ytre siden av bøylen og adapter.
4

Koble bremsen slangen fra bøylen ved å fjerne banjo bolt. Kast de to skivene som er på bolten.
5

Ta av de to landskamper over kalipperens føringsstift bolter og fjerne boltene. Fjern bøylen fra adapteren og bremse rotoren. Påhengsmotoren sko bør holde med adapteren mens inboard skoen kommer av med bøylen.
Installere den nye Caliper
6

Sørg bøylen stempelet er helt i stempelboringen. En C-klemmen skal komprimere den der.
7

Smør caliper adapter distanser der skoene glir sammen. Silikonfett skal fungere.
8

Plasser den nye caliper med sin innenbords skoen forsiktig over bremsen rotoren, utenbords sko og adapter og installere det på adapteren. Installer styringsstiften boltene, stram dem til 26 fot pounds og plassere caps.
9

Fest anti-skrangle våren på bøylen er utenbords side. Start klippet i hullene på bøylen og strekke klippet bena forbi distanser på adapteren.
10

Koble bremseslangen, ved hjelp av nye passende skiver med banjo bolt. Plasser en skive på hver side av slangen montering, skyv bolten gjennom montering og træ bolten inn i porten på bøylen bakre. Trekk til bolten til 26 fot pounds.
11

Installer dekk og hjul, og trekk til mutrene til 100 fot pounds. Senke bilen og ta av verktøyet holder pedalen.
12

Luft bremsesystemet. Åpne Utluftningsskrue, feste en gjennomsiktig slange til ventilen og har en annen person trå pedalen for å fjerne luft fra systemet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/56874.html

Previous:
Next:

auto Bremser