Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan endre rotorer på en Chrysler PT Cruiser

rotorer på Chrysler PT Cruiser må være i god stand for at bremsene skal fungere skikkelig. Bremsen calipers hvile på rotorene og er det som bremseklossene klemme på å stoppe bilen. Hvis rotorene har grooves gravd inn i dem fra dårlige bremser eller andre skader, må de lakkeres eller erstattes helt. Gitt at bremseklossene må endres som et sett, er det sannsynlig at dersom rotoren på den ene siden må skiftes, så gjør den andre. Du trenger
Jack står
hjulmutternøkkel
Brake renere og avløp pan
Skralle
Wire
Sandpapir /Emory klut
Vis flere instruksjoner

en

Hev slutten av PT Cruiser som du endrer rotorene for på bukker og fjerne hjulene. Det hjelper å løsne mutrene med skiftenøkkel før du hever bilen. Hvis du heve den bakre enden, frigjøre parkeringsbremsen.
2

Forbered bremsekalippernes på rotoren for fjerning. Rengjør den med en brems renere spray, ved hjelp av en avtappingspannen å fange rester - aldri bruke komprimert luft. Trekke bøylen stempelet inn i sine hull med en C-klemme. Hevert ut væske fra master sylinderen hvis nødvendig, for å hindre overløp.
3

Koble bremsekalippernes og festebraketten (foran rotorer only) fra rotoren ved å fjerne festeboltene med en skralle. Henge bøylen sted fest med en sterk wire. Ikke heng bøylen av slangen sin, og ikke koble fra slangen (eller du må lufte systemet senere).
4

Fjern rotoren fra navet. Hvis rotoren er festet til navet, sett inn to bolter i de gjengede hullene på rotoren og stram dem til å tvinge rotoren fra navet.
5

rotoren til en automotive maskin butikk å ha det lakkeres hvis mulig. Rotoren kan ikke være ferdig ned til mindre enn den minste tykkelse som er angitt på innsiden av rotoren. Bruk et mikrometer for å sjekke rotoren tykkelse.
6

Tørk bort glasur på rotoren (spesielt en ny) ved å gni den med en Emory klut eller sandpapir, bruker virvlende bevegelser.

7

Plasser den nye eller refinished rotor tilbake over hjulet studs på navet, bruke hjulet hjulmutrene til midlertidig å holde den på plass. Koble bremsekalippernes til rotoren, fjerne slepe nøtter, deretter koble rattet og senke bilen.
8

Pump Cruiser bremsepedalens flere ganger for å sørge for at bremseklossene er satt riktig i rotor.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57192.html

Previous:
Next:

auto Bremser