Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Slik installerer rotorer og Bremser

Skivebremser på et kjøretøy har tre hovedkomponenter. Det finnes at bremseskiven eller rotor, som er montert på hjulnavet; bremsekalippernes, som er montert på rotoren, og bremseklossene, som er innenfor bøylen. Bremseklossene må byttes hver 60 000 miles eller så. I tillegg bør den bremse rotoren har en glatt overflate, og skal skiftes ut hvis det er noen dype riller som ikke kan maskineres eller avsluttet. Å installere nye rotorer og bremser, finne ut størrelsen og type rotorer, bremser og bolter i bilens manual. Du trenger
Jack står
bremse rotoren
Wrench
Caliper mount
Bremseklosser, shims og følgesvenner
Bremsekalipper
C-klemmen
Vis flere instruksjoner
en

Bruk jack står å løfte ende (foran eller bak) av bilen. Installer alltid bremsene i par, slik at du vil være å erstatte rotorene og bremser på høyre og venstre side
2

Sett bremse rotoren (plate) på hjulet hub.. Sørg for at rotoren er riktig størrelse ved å sammenligne den gamle rotoren. Fest rotoren på plass ved å stramme skruen som går inn i det lille montering hullet på platen.
3

Koble bremsekalippernes festet til rotoren. Stille opp monteringshullene på bøylen mount med hullene på braketten på hjulet hub montering. Sett inn festeboltene i hullene, og skru dem med en skiftenøkkel.
4

Installer bremseklossene bort på bøylen mount. Hver side av rotoren har ett sett med pads, og de holdes på plass med mellomlegg og klemmene som passer i fjellet. Påfør en nonsqueal sammensatt til backing plater på shims, og at elektrodene møte rotorene.
5

Fest bremsekalippernes å montere sin, og stramme alle boltene som fester den til mount. Bruk banjo bolt til å koble bremseslangen til målepunktet.
6

Etter installasjon bøylen, blø bremsesystemet å rense den for luft. Åpne lufteskrue på målepunktet, og har en medhjelper trykker på bremsepedalen til all luft rømming. Koble en klar gummislange til Utluftningsskrue, og hold den andre enden inn i en beholder med bremsevæske å hjelpe prosessen.
7

Fest hjulene til navet, og trekke til mutrene før du senker kjøretøyet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57176.html

Previous:
Next:

auto Bremser