Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

The Life of bakbrems Shoes

Under normale forhold - og når justert riktig - bakbremsens sko vil vare to til tre ganger lenger enn de fremre pads. Dette er fordi den proporsjonering ventilen gjelder 60 prosent av bremsekraften på forhjulene. Bakbremsens sko er laget av en asbest materiale som er limt og klinket til en metall backing plate. Utvide Livet

Å fremme de bakre bremse sko 'liv, skal bremsen trommelen fjernes hver gang de fremre putene er erstattet. Bremsetrommelen og bak sko og maskinvare bør renses for å hindre slipemiddel seg på skoene. Bakbremsen sko bør justeres slik at de så vidt gni trommelen når trommelen er slått. I nødbremsen bør kontrolleres og justeres for å sørge for at det frigjør hele veien og kleber ikke, forårsaker de bakre sko å gni. All maskinvaren bør sjekkes for ødelagte fjærer eller biter. En annen ting som kan føre til rask bakre pause slitasje lekker bakhjul sylindere. Sjekk de bakre hjulet sylindere for lekkasjer ved å se på sylinder gummistøvler. Skrelle dem tilbake en liten sum for å se om noen væske renner ut. Hvis det er tegn til lekkasje, skifte hjulet sylindere.
Positioning

En annen feil som akselererer slitasje på bakbremsen skoene er når de er installert på feil stilling. Ser på bremseskoene, merke plasseringen av bremsing materialet på metall slipedisken. Den fremre skoen er annerledes enn den bakre sko. Det er viktig at den lave sko med den mest bart metall bakside på toppen er plassert i front mot motoren. Den høye skoen er plassert i den bakre. De vil passe uansett, selv om slitasjen vil være dramatisk annerledes.
Inspeksjon for Wear

Ved inspeksjon bremsesko er slitte, naglene som holder bremsen materiale på metallet bakplaten er indikatoren. Når bremsing materialet er slitt ned til det punktet at det er i nærheten av nagler, er det på tide å bytte dem ut. Inspisere bremsebelegg for dype spor som kan føre til mindre bremseflaten ta på trommelen. Hvis dette er indikert, vil trommelen også ha riller og må bearbeides til å eliminere denne tilstanden. Bremseskoene bør også kontrolleres for sprekker og mangler. Sjekk bremseskoene for forurensning fra utette hjulet sylindere.
Kontroll av Drums

Slitte eller vridd brems trommer vil føre til rask bremseklosser og muligens en pulsering i bremsepedalen når bremsene brukes. En enkel måte å sjekke for skjevhet er å slå bakakselen med trommelen på bremsene og se om den henger opp eller kan bli hørt gni på ett sted. Tykkelsen av valsene bør kontrolleres før dreiing. Hvis trommene er for tynne, bør de skiftes ut.
Justerbare Proporsjonalvalser Ventiler

Justerbare Proportioning ventiler er tilgjengelig for ytelse oppgraderinger i bremsesystemet. Disse kan tilpasses for å anvende så mye eller lite bremsekraften på de bakre bremser som nødvendig. Hvis de er justert for å bruke for mye bremsekraft, vil skoene slites ut raskere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57274.html

Previous:
Next:

auto Bremser