Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan Sett Rotor i en Honda Accord

The Honda Accord benytter fire bremseskiver (brake rotors) for bremsing. Disse rotorer sjelden trenger å byttes ut, men hvis de blir vridd eller slitt ned og kan ikke reasfaltert, så er det på tide å bytte dem ut for nye. Prosessen for å endre rotorer er enkelt, og du kan spare mye penger ved å gjøre arbeidsmarkedet selv. Instruksjoner
en

Kjøp et nytt sett med rotorer for din Honda Accord. Ideelt sett bør du endre alle fire bremseskiver på samme tid, men du kan komme unna med å endre akkurat det fremre eller bakre enden pair samtidig. Aldri erstatte bare en, da dette fører til ujevn og usikker bremsing.
2

Drain omtrent halvparten av bremsevæske fra master sylinderen for å hindre overløp. Jekke opp din Honda med bil knekt og bukker. Blokker hjulene for å holde bilen ruller mens du arbeider. Ta det første dekket og hjulet og sett den til side.
3

Løsne caliper bolter. Skyv bøylen forsamlingen ut av den gamle rotoren. Henge bøylen fra bilens understell med mekaniker wire, være forsiktig med å la bremseslangen blir frakoblet.
4

Fjern festeskruene på rotoren. Deretter trekker den gamle rotoren av studs og rengjør hub og omliggende flater med en fuktig klut.
5

Installer den nye rotoren og fest festeskruene. Kast ledningen og skyv bøylen og brems linjen tilbake i posisjon. Fest caliper bolter med momentnøkkel eller en luft skralle med en passende adapter. Sett på hjulet og dekk.
6

Gjenta denne prosessen for hver ekstra rotor. Når du er ferdig, senke accord, stram og trekk til dekk hjulmuttere. Deretter fylle master sylinder med ny bremsevæske.
7

Pump bremsen til du får en fast pedal og road test din Honda Accord å sørge for at den nye rotoren installasjonen var vellykket.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/56995.html

Previous:
Next:

auto Bremser