Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan justere Brake Pedal Høyde i en GMC Sierra

I en heavy duty pickup som GMC Sierra, bør bremsesystem være i god stand. Selv om GMC Sierra er mye skryt for å ha en stiv, responsiv bremsepedalen, må du kanskje justere pedal høyde. Avhengig av alvorlighetsgraden av problemet, kan du være i stand til å justere høyden selv i noen få minutter. Du trenger
GMC Sierra reparasjon manuell
Crescent skiftenøkkel
Tenger
Vis flere instruksjoner
en

Få en GMC Sierra bruksanvisningen og sjekk at bremsen linjer for lekkasjer. Hvis bremseslanger er fortsatt intakt og ikke lekker, fortsette med å justere pedal høyde.
2

Finn brems booster stang, på toppen og bak på bremsepedalen spaken. Det er en tynn stang løpende tilnærmet vinkelrett på hevarmen, med en låsemutter i hver ende. Den beste måten å få tilgang til det er fra høyre side.
3

Løsne justeringsmutter, som er nærmest til bremsepedalen spaken. Hvis du ikke finner riktig størrelse fastnøkkel, vil en justerbar halvmåne skiftenøkkel fungere.
4

Hev pedal høyde ved å vri booster stang med klokken, med en tang. Ikke hev den for høyt, eller du kan føre til ytterligere brems problemer. Å løsne, vri mot klokken.
5

Trekk til låsemutteren. Test justeringen ut. Du bør ha en liten mengde gratis spill, men du bør ikke merke noen brems skravling eller uvanlige lyder.
6

Kontakt en GMC mekaniker hvis bremsepedalen fortsatt ikke svarer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57053.html

Previous:
Next:

auto Bremser