Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan erstatte Bremser i en Mercury Tracer

Bremsene i en Mercury Tracer utføre en vital sikkerhetsfunksjon. Hydraulisk fluid presses gjennom stålledninger og tvinger et stempel på innsiden av et tykkelsesmål for å presse mot en bremse rotoren. Inne i bøylen er en bremsekloss som gjør forbindelsen med rotoren. Over tid vil puten slites ned på grunn av friksjon. Når du begynner å føle vibrasjoner i rattet ved bremsing, sjekk og erstatte bremsene i Mercury Tracer. Du trenger
Stikknøkkel med socket setRubber malletZip-tiesC-clampScrewdrivers (flatt hode og Phillips head) New brems padsTire wrench3 ton jack med to jack standsShop ragBrake deler cleanerThread lockerTorque skiftenøkkel
Vis flere instruksjoner

en

Slå slepe nøtter på forhjulene 45 grader for å løsne.
2

Sett gulvet jack under fronten jack punktet ligger nær radiator og jekke opp Tracer .
3

Fortsett å løsne slepe nøtter og fjerne dem.
4

Skyv hjulet av navet forsamlingen.
5 < p> unbolt topp og bunn caliper bolter, trekker bøylen av rotoren, og fest dem til spiralfjærer over brems montering.
6

Fjern bremsekloss fra målepunktet. Du må kanskje trykke på puten bakfra ved hjelp av en gummihammer for å banke den løs fra målepunktet.
7

Skyv bøylen stempelet tilbake i bøylen. Skyv ansiktet av en av bremseklossene over stempelet. Skyv c-klemme over stempelet og caliper og stram til c-klemme for å tvinge stempelet tilbake i bøylen forsamlingen.
8

Sett inn de nye bremseklosser og montere bøylen.

9

Skyv bøylen tilbake over rotoren og installere caliper bolter. Plasser en liten mengde tråd locker på bolten trådene og stram boltene til du føler motstand. Deretter gi boltene ytterligere 1/4 omdreining.
10

Spray bremsen forsamlingen ned med bremsedeler renere. Sørg for at det ikke er rester av olje eller rester på bremsen forsamlingen.
11

Monter hjulet på hjulet hub montering og trekke til mutrene ned.
12

Senk bilen til bakken og trekk til mutrene til 100 ft lbs.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57241.html

Previous:
Next:

auto Bremser