Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan endre en bremseslange

De gummislanger på bilens bremseslanger må kontrolleres hvert halvår eller så. Noen slanger som er tørre, sprukne, lekker eller viser andre tegn på skade må endres for å hindre tap av væske, og for å holde luft inn i bremsesystemet. Du vil uunngåelig føre til luft kommer inn i systemet når du endrer noen brems slanger, så blødning bremsene på hver caliper du endrer en slange på er avgjørende. Du trenger
Jack standsLug wrenchFlare-nut wrenchCrescent wrenchBrake hoseSealing washersContainer m /brems fluidClear tube
Vis flere instruksjoner
en

heve bilen trygt på bukker og fjern hjulet ved hjelp av bremseslangen som skal endres. Løsne mutrene på hjulet før du hever bilen vil gjøre demontering enklere.
2

Koble bremsen linje montering av slangen på braketten med en blusse mutter skiftenøkkel. Ta tak i slangen med en skiftenøkkel mens skru den passende å unngå vridning i rammen braketten. Fjern klippet og deretter trekke ut slangen fra braketten.
3

Separat slangen fra målepunktet på slangen sin andre enden ved å fjerne innløpsmonteringen bolt. Kast alle skiver som var med montering bolt.
4

Koble den nye bremse slangen til målepunktet ved hjelp av den originale passkruene med nye skiver (sørg for at du vet riktig moment for bolten på bilen din ). Legg slangen til braketten, noe som gjør at den ikke er vridd, og stram slangeklemme bolt. Koble bremsen linjen montering, stramme det først for hånd og etterbehandling det med skiftenøkkelen.
5

Luft bremsesystemet på målepunktet. Løsne bøylen er Utluftningsskrue og koble en klar rør til det, legger rørets andre enden i en beholder med bremsevæske. Ha en assistent trykke på bremsepedalen i noen sekunder mens du sakte åpne ventilen for å rense luften ut. Lukk ventilen og gjenta til all luft er fjernet.
6

Sett på hjulet og senke bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57224.html

Previous:
Next:

auto Bremser