Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvor å Fastsette Spongy Bremser

Spongy bremser er når pedalen har en grøtaktig stemning til det som synes å gå bort etter å ha trykket det flere ganger på en gang, men kommer tilbake etter legging av pedalen. Dette er et stort problem når får kjøretøyet til å stoppe. Svampete bremser er et resultat av luft komme inn i bremsesystemet, noe som kan skje fra lekkasjer i linjene, for lite væske i systemet eller utskifting av en del som en caliper som åpnet opp en brems linje. Mer enn noe annet, må du rense luften fra bremsesystemet med det som er kjent som "blødning bremsene." Du trenger
Jack står
Liten container
Bremsevæske
Clear tube
Vis flere instruksjoner
en

Raise minst den ene enden av bilen på bukker og fjerne hjulene, slik at du kan få tilgang til bremsene.
2

Fest en klar gummi slange til Utluftningsskrue ligger på bremsekalippernes. Plasser den andre enden av slangen i en beholder delvis fylt med bremsevæske.
3

Slå lufteskrue på bøylen for å åpne Utluftningsskrue, og har en annen person trykker ned på bremsepedalen fra innsiden av bilen. Dette kalles "blødning" av bremser, som renser luften ut av systemet. Fortsett å bruke pedalen flere ganger til bare væske renslig kommer ut av røret.
4

Gjenta prosessen med de andre bremsene. Skift hjulene etter at bremsene på den ene enden har blitt blødde, senk som ender og bytte til den andre enden av kjøretøyet.
5

Top av master sylinder med ny bremsevæske etter alle bremsene har blitt blødde.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57211.html

Previous:
Next:

auto Bremser