Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan få en bilens bremser for å stoppe knirkende

Når deler ikke fungerer sitt beste, er en bil sin første signal til du vanligvis støy. Støyen du hører kommer fra under panseret kan tilskrives lagrene og belter som er slitt og må byttes. Når støyen du hører kommer fra bremsene, kan det være en lang knirker eller tyster som du kommer til en stopp. Oppdag hvilke deler skaper lydene raskt, fordi du bør ta umiddelbar handling for å diagnostisere problemet. Hvordan få et bilens bremser for å stoppe knirkende innebærer en visuell inspeksjon og noen enkle tiltak for å rette årsaken til støy. Når piping til en stopp har du tenkt noe er galt med bremsene, dra nytte av disse trinnene for å løse problemet med bråkete brake rotors og pads. Du trenger
Hydraulisk gulv jack
Automotive jack stativ (er)
Hjulblokk
Brake renere
WD-40 spray
Bremseklosser
Lug nut remover
Allen fastnøkkel
Åpen slutten fastnøkkel
Bremsevæske
Utluftningsskrue tubing
Gummiklubbe
Cup
Vis flere instruksjoner
en

Få en bilens bremser for å stoppe angiveri ved å diagnostisere og korrigere skadet, slitt bremsekloss eller vridd og arrete skivebremsskiven. Sett bilen på et flatt underlag uten parkeringsbremsen engasjert. Løft hjul og dekk montering som gjør støy ved hjelp av en hydraulisk gulv jack og en jack stand til å tåle vekten mens du inspisere og løse problemet. Plasser en trekloss bak bakhjulet (er) for ekstra sikkerhet mens bilen er løftet.
2

Fjern hjul og dekk som dekker platen brems forsamlingen som gjør hvin. Inspiser visuelt rotorene og pads for tegn på slitasje. Se etter rotorer som er merket for livet eller slitt i bølger som viser at en rotor kan være vridd. Se inni bøylen for å se om det er bremsekloss venstre. Er bremseklossene slitt ned så langt at de er ineffektive? Spray og tørk den eksponerte rotor og bremsekalippernes å fjerne og bygget opp bremsekloss støv før separering bremsen forsamlingen.
3

Bruk en umbraconøkkel for å skille bøylen fra rundt platen bremse rotoren. To Allen hodet bolter er sikre bøylen på en festebrakett fra baksiden av bøylen. Du er nødt til å komme rundt bøylen med Allen fastnøkkel til å løsne og fjerne disse to festene. Snu hver bolt mot klokken for å løsne før du tar en bolt om gangen. Rengjør boltene med brems renere og tørk ned med WD-40 sprutet inn en fille. Smøring og rengjøring av brems forsamlingen deler er en måte å kvitte seg med angiveri fra et perfekt par bremseklosser og rotorer.
4

Trekk bøylen ut av rotoren og fjern de to bremseklosser inni målepunktet. Putene har en liten holderklemmen som fester hver pad i bøylen stempelet. Trekk puten ut av stemplet, og klemmen vil komme ut med den. Beholde klippet. Inspisere hver pad for hot spots eller slitasje. Enten tilstand vil kreve at du erstatte bremseklossene med nye hvis du ønsker å få en bil brems for å stoppe angiveri. Rengjør innsiden av bremsekalippernes med brems renere og tørk av med en fille med WD-40 på den.
5

Sett inn et par nye bremseklosser ved hjelp av holderen klipp festes på baksiden av putene og settes inn i bøylen er stempler. Det kan være nødvendig å trykke ned en tykkelse er stempelet å sette inn og installere et par nye bremseklosser og caliper over bredden på skivebremsskiven. Bruk en C-klemme og en gammel brake shoe å trykke ned stempelet.
6

Rengjør og undersøk rotoren for slitasje og skader. En tyster kan komme fra de små riller som kan være til stede på ansiktene til en skivebremsskiven fra bremseklosser som har slitt ned. En vindskjev rotor er vanskeligere å definere dersom rotoren viser at det er mer kontakt med bremseklossen på den ene side over den andre, må de skiftes. Trykk på baksiden av skivebremsskiven å fjerne det fra spindelen.
7

Installer en ny eller maskinerte rotoren på spindelen og trykk på plass med en hammer. Skyv bøylen og nye bremseklosser over rotoren og posisjon slik at de to festeboltene kan sikres. De nye bremseklosser og rotor kan rengjøres igjen med brems renere før bremsene linje.
8

Hell litt DOT3 bremsevæske i en kopp eller krukke. Skyv enden av et plastrør over bleeder montering ligger på bøylen. Plasser den andre enden av røret inn i væsken i koppen. Har en medhjelper sitte i førersetet for å trykke på bremsepedalen når du ber ham /henne. Løsne bleeder ventilen ved å vri mot klokken til den er løs, og ha din hjelper Trykk bremsepedalen helt. Når bremsepedalen trykkes bremsevæske vil bli skjøvet inn i koppen gjennom røret. Stram bleeder montering mens bremsepedalen trykkes. Ha hjelperen slippe bremsepedalen og trykke ned pedalen når du løsne og stramme Utluftningsskrue hver gang. Dette presser luften ut og øker responsen til bremser som har en liten mengde luft i linjene.
9

Ta av lokket på master sylinder og fylle sylinderen med bremsevæske før full. Sett på lokket og deretter returnere hjul og dekk montering på akselen. Fjern jekken stå med gulvet jack og senke bilen ned på bakken for en test. Dine squeaky bremser vil bli løst med denne tjenesten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57210.html

Previous:
Next:

auto Bremser