Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan fjerne gjenstridige bolter

Rusted eller ekstremt stramme boltene kan være umulig å komme seg ut på egenhånd. For å fjerne dem, kan det hende du trenger litt ekstra hjelp. Det er flere måter du kan fjerne en sta bolt. Gjennom prøving og feiling, vil du lære hva som fungerer best for deg. Her er noen ideer til å prøve det neste gang du har en fast bolt. Du trenger
Penetrating olje
benkhammer
Meisel
Diet Coke
Rustfritt stål ull
Hydrogenperoksid
Propan fakkelen
Kaldt vann

Vis flere instruksjoner
en

Hell penetrerende olje, finnes på de fleste jernvareforretninger, på bolten. Liberalt suge den og prøve å få den inn i sjakter, den forskrudde delen av bolten, hvis mulig. La penetrerende olje sitte i flere timer.
2

Bruk en ball-peen hammer og en meisel til å chip bort på bolten. Noe rust holder bolten på plass burde chip off.
3

Hell Diet Coke på bolten. Dette kan brukes i stedet for penetrerende olje eller hvis gjennomtrengende olje ikke vil fungere. Skrubbe bolten med et stivt materiale som for eksempel rustfri stålull. Hydrogenperoksid kan også brukes på samme måte. Vent noen timer før skrubbe den av.
4

For vanskelige bolter, bruke en propan lommelykt til å varme opp bolten, og helle kaldt vann over den etter at den har blitt rød fra varmen. Dette vil bidra til at bolten kan sprekke og løsne, slik at det å bli tatt ut. Ikke bruk denne metoden hvis du har strømmet væske over bolten, for eksempel penetrerende olje, som kan være svært brannfarlig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57190.html

Previous:
Next:

auto Bremser