Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan erstatte Front bremseklosser på en Dodge Ram

Oppkalt etter panseret ornamenter som dukket opp på Dodge lastebiler i 1930 og 1940, ble Dodge Ram gjenoppfunnet i 1981 for å konkurrere med Ford og Chevrolet kolleger. The full-size pickup er tilgjengelig i 1/2-ton, 3/4-ton og 1-tonns modeller. Den er også tilgjengelig i to-eller firehjulstrekk. Bremsene foran på en Dodge Ram står for 80 prosent av bremsekraft for lastebilen. På grunn av dette, er det viktig å ha de fremre bremseklosser forevist på visse kjørelengde intervaller. Du trenger
Jack
Jack står
Impact pistol
Standard-size Kraftpiper
Standard hånd skiftenøkkel satt
Wire kleshenger
lirke verktøyet
Caliper stempel verktøyet
Stålbørste
Høy temperatur silikon brems smøremiddel
Shop fille
Momentnøkkel
Replacement pads
Vis flere instruksjoner
en

Løft foran Dodge Ram med en jekk og plassere den på en jack stå under nedre kontroll arm.
2

Fjern slepe nøtter ved hjelp av en slagbormaskin og en passende stikkontakt. Ta av hjulet.
3

Bruk en lirke verktøy for å komprimere bøylen stempelet ved å lirke påhengsmotoren pad mot rotoren. Sett lirke verktøyet inn foran åpningen av bøylen og deretter plassere den på backing plate på påhengsmotoren pad. Lirke mot rotoren inntil det er side-til-side bevegelse av bøylen. Å komprimere bøylen stempelet nok til å passe de nye pads, fortsetter nysgjerrige til du kjenner motstand i stempelet.
4

Bruk en 3/8 tommer hånd fastnøkkel til å fjerne den øvre og nedre caliper bolter. Sett dem til side. Fjerne bøylen fra rotoren. Mens støtte bøylen, fjerne påhengsmotoren pad først ved å løsne klemmene fra bøylen bolig ved hjelp av lirke verktøyet. Fjern innenbords puten ved siden av unseating festeklipsen fra bøylen stempelboringen. Heng målepunktet til suspensjon av Ram hjelp av en wire kleshenger. Bøy hengeren å lage en passende hengende enhet for målepunktet. Bruk en caliper stempel verktøy for å komprimere stempelet inn i bar enda mer hvis det er nødvendig for å passe de nye putene.
5

Bruk en stålbørste til å rengjøre bøylen og knoke overflater hvor putene kommer i kontakt med dem. Påfør et lag med høy temp brems silikon smøremiddel og spre den jevnt utover med fingeren. Tørk hendene rene med en butikk fille.
6

Installer de nye putene bort på målepunktet. Plasser innenbords pad i første og deretter påhengsmotoren, gjør at klemmene sitter ordentlig på plass.
7

Smør caliper bolter, krager, foringer og borer med høy temp brems smøremiddel.
Side 8

Place bøylen og pad montering over rotoren. Juster caliper bolter til styringsgruppen knoke og stram deretter med 3/8 tommers hånd skiftenøkkel. Bruk en momentnøkkel til å stramme boltene til 35-fot-pounds.
9

Gjenta trinn 2-8 for den andre siden. Installer hjulene og deretter trekke til mutrene mellom 120-140 fot pounds (se et dreiemoment spesifikasjoner diagram for ditt år Ram).
10

Pump pedalen flere tid til å sete bremseklossene til rotorene og deretter prøvekjøre RAM.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57266.html

Previous:
Next:

auto Bremser