Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan erstatte Floating Caliper Brake Pads


du har innsett at du må skifte bremseklosser. Selv om det høres skremmende, kan en auto-butikk bidra til at du har de riktige bremseklosser for bilen din. Du trenger
Floor jack
Jack står
hjulmutternøkkel
Momentnøkkel og dreiemoment spesifikasjoner
Wire kleshenger
Jack og bukker
Momentnøkler
Brake væske
Vis flere instruksjoner
Reaching the Caliper Brake Pads
en

Jekk opp bilen ved hjelp av en hydraulisk gulv jack. Place bukker under din A-frame. Plasser bukker riktig for å unngå skader fra bilen faller. Sett klosser bak hjulene for å hindre dem fra å rulle av de bukker. Ta av dekk og hjul montering bruker riktig størrelse hjulmutternøkkel.
2

Fjern bøylen fra styringsgruppen knoke uten å koble din bremseslangen. En momentnøkkel kan være nødvendig å fjerne boltene. Støtte bøylen med en wire kleshenger.
3

Push i ytterkanten av påhengsmotoren pad for å fjerne det. Dette frigjør montering pluggen ut av hullet i bøylen. Trykk på den andre siden for å fjerne den andre pluggen. Skyver du posen ut av bunnen av bøylen.
4

Trekk ut inboard pad.
Install New Pads
5

Linje opp innenbords pad så våren klippet på de bakre rekker opp med hullet /plass i bøylen stempelet og låser inn i den.
6

Install påhengsmotoren puten over bøylen slutten. Dette tvinger montering pluggene å knipse i hullene i bøylen for å holde den ytre brems på plass.
7

Place bøylen over rotoren tilbake på styring knoke. Bytt til festeboltene og ermer i hullene. Trekk til boltene til det angitte beløp for din bil.
8

Skift dekk og hjul med din hjulmutternøkkel.
9

Pump brems seks til syv ganger til sete elektrodene mot rotoren. Bremsepedalen skal føle seg fast når bremseklossene sitter.
10

Sjekk master sylinder væskenivå og legge bremsevæske hvis nødvendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/56856.html

Previous:
Next:

auto Bremser