Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Slik installerer bakbrems rotorer på en Toyota Land Cruiser

I denne dagen og alder, sparer penger gir bare mening for mange mennesker. Holde Toyota Land Cruiser på veien er dyrt nok, og nå trenger du bakbremsens rotorer. Anslaget gitt til deg fra den lokale reparasjonsstasjon eller bilforhandler var ganske kostbar. Det er en særlig utfordring involvert erstatte de bakre bremseskiver, men det er absolutt gjennomførbart for alle med en del verktøy og teknisk know-how. Gi deg selv litt tid og prøve å erstatte dem selv hva du trenger
Floor jack2 jack standsWheel chockTurkey basterBrake fluid1/2-inch stasjon bryte bar1/2-inch kjøring socket set1/2-inch drive ratchetBungee cordHammerPry barFlathead screwdriverC-clampBrake ren sprayShop rag (s) Justerbar momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Park Land Cruiser på en flat, jevn asfaltert eller betong overflate. Slipp panseret låsen.
2

Plasser en bremseklossen foran ett av forhjulene. Åpne panseret og suge ut halvparten av bremsevæske fra master sylinderen reservoaret ved hjelp av kalkun baster. Kast væsken riktig. Sett på lokket ordentlig til master sylinderen.
3

Bryt hjulmutrene løs i bakhjulene. Ikke løsne dem for mye, og ikke fjerne dem.
4

Løft den ene siden av den bakre enden av Land Cruiser av den nedre kontroll arm med gulvet jack. Plasser en jack stå under bakakselen på den siden. Gjenta på den andre siden for å heve bakakselen.
5

Fjern lug nuts og hjul på venstre bakhjul.
6

Fjern kalipperens boltene med en skralle og en stikkontakt. Lirk bøylen av med flat skrutrekker og presse stempelet av bøylen på med C-klemmen. Henge bøylen til den bakre rammen med en strikk ledningen for å støtte den.
7

forsiktig lirke de bakre bremseklosser fra bøylen anker med flatt skrujern. Husker du hvordan putene ble installert slik at du kan erstatte dem på samme måte.
8

Fjern kalipperens anker boltene med skralle og en stikkontakt.
9

Fjern rotoren. Den mest utfordrende delen av denne jobben er å koble rotoren fra de bakre parkeringsbrems sko under uten å skade dem. Hvis rotoren er rustet hardnakket til navet, slå den med hammeren på kjøleribbene til løsnet. Hvis den beveger på navet, men fortsatt klynger seg til huben, sjansene er de parkeringsbrems sko hengt opp på innsiden av rotoren. Like deler av fasthet og oppfinnsomhet ved hjelp av brekkjern, flat skrutrekker og hammer vil betale utbytte, men det kan ta tid. Worse case scenario er å bryte noen av de bakre parkeringsbrems sko hardware og måtte ta en annen kjøre til deler butikken.
10

Spray begge sider av den nye rotoren ved hjelp av brems renere. Tørk av med en butikk fille.
11

Installer den nye rotoren. Det bør passe stramt over parkeringsbrems sko, men du skal ikke behøve å tvinge den på og medføre skade på sko. Hvis du må, det er en justering arm for skoene som kan tas i bruk skrutrekkeren på star-hjulet. Slå den innover noen få klikk av gangen og prøve rotoren igjen før det passer på godt.
12

Sett bøylen anker og bolter. Erstatte klossene. Sett på bøylen og caliper bolter. Skift hjul og lug nuts. Trekk til hjulmutrene så stramt som du kan med skralle og en stikkontakt med hjulet forhøyet.
13

Gjenta prosedyren for høyre side.
14

Fjern bukker og senk Land Cruiser til bakken og trekk til mutrene i en alternativ måte til 100 fot-pounds ved hjelp av justerbar momentnøkkel.
15

Pump foten bremsepedalen flere ganger til den kjennes normale. Dette vil gjenopprette hydrauliske trykket tilbake til den komprimerte caliper stemplene.
16

Kontroller og juster bremsevæskenivået i master sylinderen. Legg eneste nye DOT-godkjent bremsevæske for din Toyota Land Cruiser.
17

Fjern bremseklossen og prøvekjøring.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57109.html

Previous:
Next:

auto Bremser