Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan erstatte Ford rotorer

De bremseskiver er noen av de viktigste delene på bilen din, men også blant de enkleste å erstatte. Når det er på tide å skifte rotorene på Ford, kan du enkelt gjøre dette ved å følge noen få grunnleggende trinn som vil bidra til å holde bilen stopper jevnt og trygt. Du trenger
Hjulklosser
Bil jack
Jack står
Tire jern
Allen fastnøkkel
Heavy-duty ledning
Vis mer Instruksjoner

1.

Plukk et flatt område å jobbe på bilen. Parkere bilen der, og sikre på parkeringsbremsen. Place to bremseklosser bak dekkene av bilen på slutten motsatt av der du skal erstatte rotorene.
2

åpne panseret på bilen. Finn bremsesystemet master sylinder og væske reservoaret. Fjern hetten. Dette vil frigjøre trykket i linjene til de bremsekalipere og tillater deg å fjerne de gamle rotorer lettere.
3

Bruk jekken å heve bilen nok til å være i stand til å fjerne hjul og dekk. Sikre kjøretøyet ved å plassere to bukker under akselen.
4

Fjern hjulets slepe nøtter med et dekk jern, og dra hjulet og dekket av.
5

Finn de to bremseklosser festeboltene. Disse vil være på toppen og bunnen av bøylen bolig, med hodet av boltene som vender mot innsiden. Fjern disse boltene med en umbraconøkkel. Skyv bøylen av rotoren og bind den ut av veien med heavy-duty wire. Dette vil holde den fra dingler og ha sin egen vekt skade bremseslanger.
6

Grab begge ytterkantene av bremse rotoren og trekk den direkte bort fra aksel, sklir den av navet. Få den nye rotoren og skyv den tilbake på navet slik at den er i flukt mot navet.
7

Skyv bremsekalippernes på den nye rotoren, og justere hullene for caliper bolter. Sett inn boltene og stram dem godt med en umbraconøkkel til dreiemoment spesifikasjoner gitt av Ford for modellen bilen som du arbeider.
8

monter hjul og dekk, og trekke til mutrene, også til produsentens spesifikasjoner. Fjern jack stands, og senk bilen. Sett på lokket til bremsevæskebeholderen og fjern bremseklosser.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57179.html

Previous:
Next:

auto Bremser