Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan Sett Rotor i en Chrysler Town & Country

Hvis Chrysler Town and Country er skjelvende og pulserende når du treffer bremsene, er det på tide å skifte rotorene. Rotorer bare må skiftes hvis de blir vridd eller slitt ned og kan ikke reasfaltert, men når du bytter dem endre alle fire på en gang, eller i det minste bytte ut den fremre eller bakre enden pair samtidig å opprettholde sikker bremseegenskaper. Instruksjoner
en

Løft Chrysler Town and Country på knekter og jack stands. Blokker hjulene du ikke arbeider på å holde van rulle mens du arbeider. Ta det første dekket og hjulet.
2

Løsne de to caliper festeboltene. Skyv bøylen ut av rotoren og deretter henge den fra van understell med wire for å holde den ut av veien mens du arbeider. Vær forsiktig for å unngå bøylen fra å koble fra den vedlagte bremseslangen mens du endrer rotoren.
3

Fjern eventuelle originale retainer klipp fra hjulet festebolter. Trekk den gamle rotoren fra navet og deretter rengjøre området rundt navet med en fuktig klut.
4

Installer den nye rotoren på navet. Kast ledningen og fest bøylen og brems linjen tilbake i posisjon. Stram og trekk de to monteringsboss bolter på styring knoke til 125 fot pounds. (169 Nm) med en momentnøkkel eller luft skralle med en passende adapter.
5

Sett hjulet og dekk sammen igjen. Gjenta denne prosessen for hver ekstra rotor. Deretter senke Town and Country og stram og trekk til mutrene til 100 fot pounds. (135 Nm). Pump bremsepedalen før det er fast, og deretter prøvekjøre din Chrysler Town and Country å sørge for at installasjonen var vellykket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/56979.html

Previous:
Next:

auto Bremser