Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan diagnostisere Grabbing Bremser

Bremser bør arbeide jevnt og jevnt når du trykker på bremsepedalen. Bremser som grip , dra , eller bli pulserende , vanligvis bety deler er ikke riktig. Lær hva som forårsaker bremsene for å ta et viktig skritt for å diagnostisere gripe bremser. Instruksjoner
en

Inspiser bremseskiver , fordi bilen kan hente plutselig når en eller begge bremseskiver slites ut . På noen biler, kan du gjøre dette uten å fjerne hjulene . Lettmetallfelger med hull i midten , for eksempel , kan du se gjennom mellomrom for å undersøke platen og bremseklossene.
2

Undersøk dine bremseklossene. Skadede pads kan føre til en automatisk å trekke til den ene siden når du søker bremser. I dette tilfellet erstatte dem ved å ta av hjulet , skru av de to boltene som holder bøylen , fjerne den utslitte bremseklosser, trykke sammen bremsestemplet og sette bøylen på igjen.
3

Sjekk for å utføre på bremseskiver . Scoring refererer til intens riper eller spor , en situasjon som kan føre til brems -relaterte problemer som gripe tak. Badly scoret rotorer resultat i bindende. Enkelt sagt til bindende føre hjulene bremse feil , en tilstand som kan hindre bilen fra å stoppe i en rett linje. I et ekstremt tilfelle , kan bremsene svikte .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57058.html

Previous:
Next:

auto Bremser