Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hva er en Slave Cylinder?

Slave sylindere er av vital viktige deler av hydrauliske og pneumatiske aktivering og kontroll systemer. De brukes i alle bransjer og felt av menneskelig streben inkludert industrielle, innenriks, transport, romfart, medisin og rekreasjon. Som navnet tilsier, slave sylindere virke til å forlenge eller forkorte seg som svar på en aktiveringstrykk-kommando som kommer fra en annen enhet, kalt masterenhet av systemet. Det kan være hvilket som helst antall slave-sylindere i et system, selv om det er vanlig at det vanligvis kun en herre. Det kan være mer enten opptrer i parallell eller i serie. Automotive Bremser

Langt, er den mest vanlige bruken av slave sylinder konsept i automotive bremsesystemer. Ironisk nok, i denne søknaden, er de ikke vanligvis kalt slave sylindere, som de er vanligvis referert til som hjulet sylindere for trommelbrems integrasjoner og caliper sylindere i skivebremser ansettelser.
Automotive Bakgrunn

første hydrauliske bremsesystemer i biler hadde en master hydraulisk sylinder koblet til en bremsepedalen. Dette ble koblet i parallell med fire individuelle slave hjul sylindere, en på hvert hjul. Hvert hjul slavesylinder ble konfigurert med to stempler mot hverandre, med trykket trykk inn i mellomrommet mellom dem. Når bremsepedalen var deprimert, ville master sylinder bli fortrengt negativt, og væske presses inn i bremseslanger som var koblet til alle fire hjul sylindere. Dette trykket ble brukt til begge stemplene i hver sylinder, og tvinger dem ut og vekk fra hverandre, spre bremseskoene å kontakte brems trommer å stoppe bilen.
Modern Automotive
med

Enorme forbedringer har blitt gjort til bilindustrien bremsesystemer som dual master sylindere, diagonale bremsing, og anti-lock oppbremsing som omfatter hastighet sensorer på hvert hjul.
Andre bruksområder
med

Mange slave sylinder programmer er i forbindelse med en master sylinder som ligger et stykke unna dem, på store maskiner, for eksempel. I disse anvendelser kan hydraulikken vesentlig redusere mekanisk kompleksitet og kostnader. Hvis det er ønskelig at når én del av maskinen beveger seg, at en annen skal bevege seg med det, kan en master sylinder aktiveres ved den første handlingen, og slave direkte koblet til nøyaktig gjengir handlingen av den første.


Mekanisk Gain

En bil flaske jack er et godt eksempel på å multiplisere kraft til et system ved hjelp av en slave sylinder. Det er en meget liten master sylinder festet til jekken håndtaket, og en annen mye større en faktisk løfting av tung last. Hver gang håndtaket er jekket, beveger den store sylinder en mye mindre avstand, men med en forholdsmessig mye større kraft. Dermed kan en relativt liten person til slutt løfte en tung bil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57253.html

Previous:
Next:

auto Bremser