Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan erstatte en Caliper i en Dodge Caravan


Endre eller erstatte en bremsekalippernes er ingen liten oppgave, spesielt for et kjøretøy like stor som en Dodge Caravan. Rådfør deg med en mekaniker eller ekspert før du tar på en så viktig oppgave. Skifte en tykkelse på en campingvogn eller kjøretøy er ofte best igjen i hendene på en profesjonell. Du trenger
unbrakonøkkel
Tire jern
Jack
Olje /væske pan
Caliper for Caravan
Kobber skiver
Gjennomsiktig slange
Vis mer Instruksjoner
Fjern den gamle Caliper
en

Hev og støtte van, noe som gjør at du bruker en jack for en bil av sin størrelse. Ta av hjulet.
2

Koble bremseslangen fra bøylen ved å fjerne feste bolten. Kast forseglingen skiver. Plugg slangen for å hindre væske lekker.
3

Fjern kalipperens føringsstiften bolter. Skyv bøylen sakte bort fra styringsgruppen knoke. Skyv bøylen er motsatt ende ut fra under den maskinerte distansen på styring knoke.
4

Rengjør styringsgruppen knoke forankringsoverflater av noe fett, skitt eller rust. Spray en fin tåke av vann på overflaten og bruke en fuktig klut for dette. Smør forankringsoverflater med en liberal mengde multipurpose smøremiddel.
Installere den nye Caliper
5

Plasser den nye caliper over bremseklosser og plate rotor. Vær forsiktig så du ikke skader bøylen sel eller føringsstift foringer fra styringsgruppen knoke sjefer mens du installerer.
6

Sett kalipperens føringsstiften bolter. Pass på at du ikke krysser tråden dem. Trekk til fremre caliper bolter til 195 tommers pounds. Trekk til bakre caliper bolter til 192 tommers pounds.
7

Fest bremseslangen til bøylen med nye skiver. Trekk til bolten til 35 fot pounds.
8

Luft bremsesystemet. Åpne Utluftningsskrue på forsamlingen, feste en gjennomsiktig slange til den og trykker på bremsepedalen for å fjerne luft fra systemet.
9

Sett hjulet tilbake på bilen og trekk til mutrene 100 fot pounds. Senk van og pump på bremsepedalen flere ganger for å forsikre fasthet. Deretter prøvekjøre bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/56873.html

Previous:
Next:

auto Bremser