Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Om alkohol Injection

Bilentusiaster prøver hele tiden å finne en måte å øke sine biler 'hestekrefter. For de som kjører en turbo system, er alkohol injeksjon en av de enkleste måtene å betydelig øke hestekrefter av bilen. Hvis du er god med en skiftenøkkel, kan du finne enkel gjør-det-selv alkohol injeksjon system instruksjoner på nettet og øke bilens hestekrefter (se Resources nedenfor). Fordeler

En av de mest åpenbare fordelene ved å bruke en alkohol injeksjon system er at du trygt kan kjøre bilen din på et høyere ladetrykk. Sjåfører har funnet ut at de kan kjøre sine boost på 5 til 10 psi høyere enn de kunne da bilen de kjørte ikke bruke alkohol injeksjon. En annen fordel med alkohol injeksjon er at det øker den samlede oktantall på gass din, og høyere oktan tilsvarer høyere boost.
Risikofaktorer

Alkohol injeksjon systemer kan være truffet eller savner så langt som sikkerhet og effekt er bekymret. Hvis du installerer en gjør-det-selv alkohol injeksjon kit, så du risikerer eksponering for farlige kjemikalier som brukes i de fleste former for alkohol injeksjon. Hvis du tar riktige sikkerhetsforanstaltninger, kan du enkelt redusere denne risikoen.
Effects

Når et kjøretøy er utstyrt med en alkohol injeksjon system, kan det kjøre på et høyere nivå av boost. Som boost økes på en bil, går hestekrefter opp. Som et resultat, er bilen raskere enn det var før å ha en alkohol injeksjon system installert.
Misforståelser

Den største misforståelse som holdes om alkohol injeksjon system er at den alkohol som brukes i systemet er korrosiv og vil gjøre vesentlig skade på motoren. Ja, alkohol er etsende, men når det brukes i et injeksjonssystem, er det ikke mer korroderende enn bensin. Alkoholen er bare sprøytet inn i bilens inntak. Ingen del av bilen din vil sitte i en pool av alkohol, og dermed er det ingen tid for korrosjon skal foregå.
Type

Alkohol injeksjon er en generell term brukes til å beskrive et innsprøytningssystem som brukes i biler for å øke bilens boost og til slutt bilens totale hestekrefter. Det finnes mange typer av alkohol som kan anvendes, med den mest populære er metanol. Andre brukte typer alkohol er isopropanol, etanol og det stadig mer populært E85 Flex Fuel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57057.html

Previous:
Next:

auto Bremser