Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan endre de bakre bremseklosser på en Plymouth Neon

Bremseklosser er en viktig del av din Plymouth Neon bremsesystem. De er de utskiftbare friksjon pads som klemme bremseskiven eller trommel når bremsene brukes. Du bør bytte bremseklossene før de slites ut over en kvart tomme eller risikere å skade Neon sin bremseskiver. Du trenger:
Blocks
Bil jack
Lug mutter skiftenøkkel Kalkun baster
Heavy duty plastbeholder
Allen hode, stjerne hode eller 6-punkts pipenøkkel

Vis flere instruksjoner
en

parkere bilen på et plant underlag. Hvis du har en girstang bil sørge for at bilen er i gir. Ikke sett på parkeringsbremsen. Plasser blokker foran forhjulene slik at bilen ikke beveger seg mens du arbeider på den.
2

Åpne panseret på bilen din og finn master sylinder. Om nødvendig fjerner bremsevæske inntil nivået i beholderen er mindre enn halvfull. En kalkun baster er et godt verktøy for dette. Sett bremsevæske i plast container og kast den måten du kvitte deg med motorolje.
3

Løft bakenden av bilen din med bilen jack. Fjern den bakre dekk eller hjul montering.
4

Bruk pipenøkkel til å fjerne kalipperens føringsstiften bolter fra målepunktet. Løft bøylen opp og bort fra styringsgruppen knoke. Bruk en liten strikk ledningen eller wire kleshenger til å henge bøylen i hjulet godt. Ikke la bøylen henger fra bremseslangen.
5

Ta ut bremseklossene fra målepunktet. Lirk den ytre beholder klippet over raise delen av bøylen og skyv bremsekloss ut. Trekk den indre bremsekloss unna bøylen stempelet til festene kommer gratis.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/56933.html

Previous:
Next:

auto Bremser