Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan Sett Rotor i en Jeep Grand Cherokee

Hvis Jeep Grand Cherokee ser ut til å grøsse og puls når du treffer bremsene, rotorene er trolig den skyldige. Rotorer, også kjent som bremseskiver, blir vridd og slitt ned over tid for ulike grunner. Heldigvis er prosessen for å endre dem ganske enkelt, og du kan gjøre det i din egen garasje. Instruksjoner
1999 til Present Jeep Grand Cherokee
en

Hev din Jeep hjelp av en jekk og bukker. Blokker hjulene for å holde Grand Cherokee ruller mens du arbeider. Erstatte alle rotorene på en gang, eller i det minste den fremre og bakre ende rotor par samtidig.
2

Fjern det første dekket og hjulet og satt til side. Skru bøylen adapter festeboltene fra styringsgruppen knoke og skyv bøylen og festet brake line ut av rotoren. Bruk mekaniker ledning å suspendere bøylen og holde bremsen linjen fra å bli frakoblet eller skadet mens du endrer rotoren.
3

Kast O-ring som fester rotoren på navet. Trekk av den gamle rotoren og deretter rense hub og omliggende flater med en fuktig klut.
4

Installer den nye rotoren på navet og stramme festeskruene. Sett på bøylen, adapter og brems linje og stram festeboltene med en momentnøkkel eller luft skralle med en passende adapter. Trekk til 65-85 ft lbs. (90-115 Nm).
5

Sett på hjulet og dekket og gjenta prosessen for hver ekstra rotor. Deretter senke bilen, stramme og trekk til dekk slepe nøtter, og deretter pumpe bremsene til pedalen er fast. Road teste Jeep for å sørge for at alt fungerer som det skal.
1993-1998 Jeep Grand Cherokee
6

Hev din Jeep Grand Cherokee på jacks med bukker for ekstra støtte. Blokker hjulene for å holde bilen ruller mens du arbeider. Fjerne hjulene og hjulenheter.
7

Fjern bøylen samtidig som bremsen linjen koblet. Bruk mekaniker sin oppslagstavle å henge bøylen ut av veien mens du arbeider. Aldri henge bøylen av bremseslangen.
8

Trekk av fett cap, splinten, mutter cap, mutter og skive fra spindelen. Trekk navet mot deg og deretter fange den ytre lageret (det skulle falle ut når du trekker). Fjern hub og deretter fjerne den gamle rotoren. Kast den indre tetningen.
9

Ren og deretter pakke ned hub og lagrene med fett. Installer det indre lageret og en ny forsegling. Installere den nye rotoren og knutepunkt på spindelen. Deretter installerer den ytre lageret.
10

Installer skive og mutter. Drei rotoren som du strammer mutteren til 25 ft lbs. (33 Nm) til sete lagrene med en momentnøkkel eller en luft skralle med en passende adapter.
11

Sett på mutteren cap og en ny splinten. Fest fett cap og kast mekanikeren sin oppslagstavle og montere bøylen og brems linjen tilbake på plass. Sett på hjulet og dekket og deretter gjenta denne prosessen for hver ekstra rotor.
12

Senk Jeep, stram og trekk til mutrene og deretter pumpe bremsen til du får en fast pedal. Road test din Jeep Grand Cherokee å sørge for at rotoren installasjonen var vellykket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/56992.html

Previous:
Next:

auto Bremser