Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Slik reparerer en nøytral sikkerhetsbryter i manuell girkasse Kjøretøy

Den nøytrale sikkerhetsbryteren plassert under clutch på alle kjøretøy som har manuelle girkasser. Den er utformet for å hindre at bilen blir startet samtidig i gear. Noen modeller er justerbare og kan strammes eller løsnes for å gjøre dem arbeid. Andre må byttes som en enhet. Deres er flere trinn for å sjekke ut den nøytrale sikkerhet slå på kjøretøyet. Følgende er forutsatt at du har en butikk eller garasje som du kan jobbe i. Du trenger
Wire cutters /splicers
Open-end boks fastnøkkel
Flat-tip skrue drivere
Phillips -skrujern
Test lys
Wire kontakter (22 gauge)
Flash lys
Sikring
Vernebriller
Vis flere instruksjoner
1

Trekk bilen inn i butikken /garasje. Slå av kjøretøyet og trekk til parkeringsbremsen. Sørg for at bilen er ute av gear. Skyv setet så langt tilbake som det vil gå gi deg selv så mye arbeidsområdet som mulig.
2

Sjekk sikringen for sikkerheten bryteren. Hvis sikringen er dårlig, kan du erstatte sikringen og bli ferdig med arbeidet ditt. Hvis ikke, er neste steg å finne bryteren på undersiden av clutch. Det er to skruer som holder sikkerhetsbryteren til gulvet styret. De er vanligvis Phillips skruene, men ta begge bare i tilfelle. Hvis festeskruene er løse, strammet dem. Sjekk motoren fra førersetet og se om det fikset problemet.
3

Lie tilbake under dashbordet og teste kontinuitet av ledninger skal og kommer fra sikkerhetsbryteren. Dette må gjøres med en digital volt /ohm-leser. Hvis en ledning har uendelige ohm, må den kabelen byttes. Med nøkkelen på, bør begge ledningene lese lave ohm og 12 volt. Kontroller sikkerhetsbryter for plassering og justering. Hvis låsen ringen er løs, vil dette føre til feil drift av bryteren. Stramme låseringen og sjekk fra førersetet hvis sikkerhetsbryteren fungerer som den skal.
4

Sjekk kjøretøyer service manual for riktig avstand mellom clutchpedalen og sensoren. Justere etter behov, og du er ferdig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57056.html

Previous:
Next:

auto Bremser