Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Tegn og symptomer på dårlig Spark Plug Wires

tennplugg ledninger er et kritisk ledd i bilens elektriske system. Ansvaret for transport av elektrisk kraft fra bilens batteri til sin motor tennplugger, tennplugg ledninger trenger for å fungere riktig for å sikre normal drift av motoren. Når tennplugger ledninger mislykkes, kan en rekke motorproblemer føre til. Grov tomgangskjøring

Det vanligste symptomet av dårlig tennplugg ledninger er en grov tomgangskjøring. Tennplugg ledninger er ansvarlig for overføring av elektrisk strøm fra bilens elektriske system til motorens tennplugger, hvor den elektriske strøm brukes til å antenne motorens luft /brennstoffblandingen. Bad tennplugger ledninger kan hemme normal flyt av elektrisk strøm som når bilens tennplugger, noe som kan føre til en grov, ujevn tomgangskjøring.
Engine Miss

motor miss, som normalt oppstår som følge av feil eller ufullstendig motor forbrenning, er et annet vanlig symptom på dårlig tennplugg ledninger. Mange ganger, dårlig tennplugg ledninger føre til at strømmen av elektrisk strøm til motoren tennpluggene for å bli ujevn, alternerende mellom korte perioder med normal flyt og korte perioder med unormal, uberegnelig flyt. Resultatet av dette er perioder med uberegnelig og ufullstendig motor forbrenning, som kan manifestere seg som en motor miss.
Engine Hesitation

Engine nøling, som er normalt mest tydelig under akselerasjon, er en tilstand som ofte resulterer enten unormal drivstoff til en motor eller unormal elektrisk conduction til bilens tennplugger. Bad tennplugg ledninger, enten de brytes internt eller utvikle sprekker og brudd i deres ytre belegg som forårsaker elektriske forstyrrelser, kan føre til en motor til å nøle hvis de forstyrrer den normale flyten av elektrisk strøm reiser fra bilens batteri til motoren tennplugger.

Redusert Motoreffekt

Riktig elektrisk ledning til bilens tennplugger er nødvendig for å sikre riktig motor forbrenning og motorkraft. Noe unormalt i bilens elektriske system, blant annet i tennplugger og tennplugg ledninger, kan negativt påvirke tennplugg avfyring, noe som vil påvirke motorens forbrenning og motorkraft. Bad tennplugg ledninger kan resultere i betydelig motorkraft tap hvis de hemmer eller forstyrre den normale flyten av elektrisitet som når bilens tennplugger.
Engine Bølgende

vanlig symptom på et kjøretøy elektrisk problem er motoren fosser, en tilstand som skjer når et kjøretøy opplever korte spruter av tilstrekkelig elektrisk strøm til sine tennplugger, ispedd korte perioder der elektrisk strøm er redusert eller ikke-eksisterende. Motor fosser er et vanlig symptom på dårlig tennplugg ledninger, spesielt hvis ledningene har sprekker eller brudd i deres utenfor isolasjon, en tilstand som kan skape betydelig elektrisk motstand og føre til unormal eller helt stoppet elektriske strømmen til bilens tennplugger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57203.html

Previous:
Next:

auto Bremser