Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan endre bremseklossene på en Toyota Camry V6

The V6 Toyota Camry er utstyrt med skivebremser foran og pads. Bakbremsene på Camry kan enten komme som tromme og sko bremser eller skivebremser bak og pads. Endring av den fremre og /eller bakre elektroder er helt analog til tross for de bakre elektroder blir betydelig mindre. De fleste brems installasjon anlegg anbefale å erstatte eller resurfacing plater /rotorer når du bytter bremseklosser, men hvis du erstatter de pads på egen hånd, bør du minst inspisere rotoren for å avgjøre om det skal skiftes ut. Du trenger
Floor jack
Jack stå
Lug mutter skiftenøkkel
Metric boksen fastnøkkel satt
skrutrekker
Silikon brems smøremiddel (følger med erstatning pads) eller Anti-seize sammensatte
Liten pensel (kunst type)
Stor kanal låser
Replacement rangle klipp
Replacement pad med anti-tyster shims
Momentnøkkel med en 21-mm-kontakten
Vis flere instruksjoner
en

Fjern hjulkapsel (hvis aktuelt) og deretter knekke slepe nøtter løs på ett dekk med lug mutter skiftenøkkel.
2

Løft hjørnet av Camry med et gulv jack og plasser jack stå under det passende ramme rail. Fullfør fjerne slepe nøtter og deretter ta av hjulet. Sett den til side.
3

Bruk en 14-mm hånd fastnøkkel til å fjerne den øvre og nedre caliper bolter. Sett dem til side. Fjern bøylen. Hvis det er fast på plass, og skru til lirke den av elektrodene og skiven fra bunnen av bøylen boliger. Plasser målepunktet til side uten at det å dingle fra bremseslangen.
4

Lirk de gamle bremseklossene ut av bøylen braketten ved hjelp av skrutrekkeren om nødvendig.
5

inspisere rotoren for scoring, ujevne spor, eller rust buildup i ansiktet plate hvor putene kontakte den. Hvis rotoren ser glatt og bremsesystemet i Camry har ikke vært inne i en pulsering, kan du gi avkall på rotoren utskiftingen hvis ønskelig.
6

Påfør et tynt lag med silikon brems smøremiddel eller anti- gripe sammensatte å bøylen braketten der rangle klipp sitte med en artist pensel, og så snapper de nye rangle klemmes på plass. Påfør en annen mer liberal strøk på de rasle klipp der puten kategoriene kontakt klippene.
7

Installer puten slitasje indikatorer på putene, hvis det ikke allerede er forhåndsinstallert av produsenten. Pass på at pilen på indikatoren plate peker i retning av rotasjon. Hvis det ikke allerede er installert av puten produsent, installere anti-tyster mellomlegg på utsiden av hver pad og deretter installere pads i bøylen braketten.
8

Komprimer bøylen stempelet inn i bar sakte ved hjelp en stor par av kanalen sluser. Bytt bøylen over pads og rotor og deretter erstatte kalipperens boltene og stram til. Skift hjul og lug nuts. Trekk til hjulmutrene fast, senk deretter Camry og skru til mutrene med momentnøkkel og en 21-mm-kontakten til 80-fot pounds. Sett på hjulkapsel.
9

Pump foten bremsepedalen til pedalen føles fast og deretter gjenta prosessen for den andre siden.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57289.html

Previous:
Next:

auto Bremser