Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Den gjennomsnittlige kostnaden for Brake Replacement

På alle kjøretøy, bremsene er en av de viktigste linjene i forsvar mot ulykker og personskader. Ingen kjøretøy kan gå gjennom hele livssyklusen før bremsene trenger oppmerksomhet, og de fleste biler må ha bremsene skiftes ut på et tidspunkt. Det er en håndfull faktorer som påvirker hva du kan forvente å betale for denne jobben. Gjennomsnittlig pris

På et minimum, bør alle biler har rotorene reasfaltert og foran bremseklosser erstattet. Hvis bilen har bak trommene, bør disse justeres også. I gjennomsnitt, bør de fremre pads og rotor resurfacing kjøre $ 100 til $ 250, med en ekstra $ 50 eller mer kastet på å dekke bakre vals justering.
Lag og modell

Merket og modellen kan påvirke hva du vil betale for brems erstatning. Dette er fordi visse kjøretøy krever færre eller flere deler i bremsesystemet. Merke og modell også påvirker tilgangen og prisingen av bremsedeler, samt hva du vil ende opp med å betale i lønnskostnadene.

Kjørevaner

brems erstatning kostnader påvirkes av hvordan bilen eieren stasjoner. Jo mer en driver er avhengig av bremsene - stopper plutselig i motsetning til å bremse ned før du stopper - de raskere bremsene vil slites ut, og jo oftere de må byttes ut. I løpet av levetiden av kjøretøyet, betyr dette at bremsen vedlikehold vil bli dyrere. Videre, hvis en driver ikke ense det første tegnet på brems problemer, for eksempel utvidet tid som er nødvendig for å stoppe og en "mykere" følelse når du trykker på bremsepedalen, så jo mer sannsynlig er det at bremsene må skiftes ut i sin helhet snarere enn i en del.
Garanti

Garanti påvirker kostnaden for å erstatte bremsene på et kjøretøy. Hvis bremsene har problemer eller mislykkes i løpet av garantiperioden, da eieren av et kjøretøy kan betale ingenting for bruddet arbeid. Dette avhenger av de spesifikke betingelsene i garantien. Noen garantier dekker kun deler, andre dekker arbeidskraft og noen vil dekke begge deler. En annen garantiperioden dekker en viss andel av kostnadene.
Slik Lavere kostnader

Kostnaden for en brems erstatning jobb kan senkes ved å få deler fra grossister heller enn fra forhandler kjøpmenn fordi dealership selgere har en tendens til å markere opp sine priser. Kostnaden også kan senkes ved å kjøpe de nødvendige delene selv og deretter bringe dem til verksted fordi verksted kanskje ønsker å selge bestemte (dyrere) deler fordi det får provisjoner eller innlån fra deler produsenter. Hvis du allerede har en del, er alt du må betale arbeidskraft. Hvis du føler deg trygg nok når du har delene, kan du gjøre en enkel brems jobben selv, noe som eliminerer alle lønnskostnader, ofte er det arbeidsmarkedet som koster mest, ikke de delene
<. br>
.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57310.html

Previous:
Next:

auto Bremser