Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvor ofte bør bremseklosser endres?

Det er viktig å holde bremsesystemet i tiptop form for å unngå bremsesvikt. Den minst kostbare delen av bremsesystemet for å erstatte er bremseklossene. Bremseklossene ikke slites ut i en gitt mengde tid fordi mange faktorer spiller en rolle i slitasje, inkludert stoppe og gå trafikk og bilbruk generelt. Tommelfingerregelen for å erstatte bremseklossene er å regelmessig sjekke bremseklossene og erstatte dem når de bærer til en viss tykkelse. Planlegg rutinemessige brems inspeksjoner månedlig. Visuell inspeksjon
p Det er to måter å vite om bremseklossene må endres. Først, kan du se på dem for å se om de er slitt. I mange biler, kan du se bremseklossene når du står ved forhjulet. Se gjennom felgen åpninger for å se bremseklossene (se "Ressurser" for bildet). Se på tykkelsen på bremseklossen. Hvis det er mindre enn 1/4 tommers, må du erstatte bremsekloss snart. Hvis det er mindre enn 1/8 tommer, erstatte det nå. Hvis den er større enn 1/4 tommers, trenger du ikke å skifte bremsen pad.If du kan ikke se bremsekloss ved å se gjennom felger, da blir du nødt til å ta av hjulet for å se brems montering system. Jekke opp bilen og ta av hjulet eller ta bilen til auto butikk og spør mekaniker til å sjekke bremseklossene. Mekanikeren vil fortelle deg om du trenger bremseklosser og kan utføre oppgaven for deg også.
Lytte

Den andre måten å fortelle om du trenger bremseklosser er ved å lytte til bilen når du bremser mens du kjører. Bremseklosser har et sikkerhetssystem som er innebygd i sin design, gjør de en lyd når de får tynn nok til at du må bytte dem. Denne lyden er et skingrende hvin som du hører bare når du bremser. Hvis du hører denne lyden for første gang, har du noen få uker å erstatte pads. Imidlertid er raskere bedre slik erstatte bremsene så snart som mulig når du begynner å høre bremsekloss tyster for å unngå mer kostbare skader på bremsesystemet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57250.html

Previous:
Next:

auto Bremser