Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

DIY Toyota Brake Booster

The brems booster på en Toyota øker kraften til bremsene og reduserer avstanden bremsepedalen må reise. Hvis kjøretøyet krever overdreven innsats for å roe det ned, eller bremsene bare engasjere når pedalen er mot gulvet, må brems booster trolig bli erstattet. Sted

brems booster ligger på førersiden av brannmuren, bak master sylinder. På noen modeller kan det være delvis dekket av venstre framskjerm. Det er en stor sylinder koblet til motoren ved et vakuum slange.
Fjerning

Fjern de fire mutrene som kobler brems booster til master sylinder og skyv master sylinder fremover. Vær forsiktig så du ikke skader stål bremseslanger som er knyttet til master sylinderen. I kabinen, kobler bremsepedalen ventilløfteren ved å fjerne festeklipsen og frakopling splittbolten. Løsne fjæren klemmen som forbinder vakuum slangen til bremsekraftforsterker og fjern vakuum linje. Deretter fjerner de fire mutrene som kobler brems booster til brannmuren. Fjern booster fra kjøretøyet.
Installasjon

Rengjør noen pakningsrester av montering overflaten på brannmuren og sette en ny brems booster pakningen på plass. Slipp booster på plass og sett de fire mutrene som fester den. Fest sugeslangen til brems booster og installere våren klemmen som holder det. Flytt inne i kabinen. Koble til bremsepedalen ventilløfteren og installere gaffelbolten og beholde klippet. Sett inn en ny pakning mellom brems booster og master sylinder og skyv master sylinderen på plass mot ansiktet av brems booster. Sett på plass de fire mutrene som fester den. Sjekk væskenivået i master sylinderen og fylle det hvis noen var tapt.
Lufte bremser

Slå på motoren og trykk på bremsepedalen. Hvis bremsene føler svampete, må du lufte bremsesystemet. Jekke opp bilen og fjerne hjulene. Begynn med hjulet lengst vekk fra master sylinderen, på de fleste biler vil dette være det høyre bak. Finn lufteskruen på bremsekalippernes eller hjul sylinder. Har en assistent holde bremsepedalen nede mens du slår på skruen for å åpne den. Vær forsiktig med å legge for mye vekt på lufteskruen - du kan bryte den. Plasser en lengde av plastrør over skruen og dyppe den andre enden av røret i en krukke med bremsevæske. Se etter bobler i væsken som renner ut av røret. Pass på at røret er nedsenket i bremsevæske til alle tider. Stram skruen og har assistent pumpe bremsepedalen. Fortsett slik til det ikke er flere bobler i væske. Gjenta denne prosessen på de andre hjulene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57299.html

Previous:
Next:

auto Bremser