Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hjemmelaget Chrome Cleaner

Fire enkle husholdning ingredienser og en liten bit av albuen fett vil gi en rimelig, men effektiv hjemmelaget krom rensemiddel og polish. Selv om fjerning av rust og skitt er det viktigste formålet med en krom renere, og legger en polsk til prosjektet vil bidra til å produsere et gledelig resultat. Ingredienser

Dypp et stykke aluminiumsfolie i varmt vann. Holder den blanke siden ut, gni krom overflate. Ifølge Robert Cycle, som aluminiumsfolie bryter ned og blander seg med vann, små korn av aluminiumoksid skape en polsk, fylle ut og jevne ut små groper og sprekker. Aluminiumsfolie vil ikke lage riper i overflaten av krom. Hvis du dott folien opp, vil det hjelpe kraft mer av lim inn i områder med overflødig pitting. Tørk av og tørk med en myk klut som f.eks en resirkulert bomull tee-skjorte.

Når krom er fri for rust, eksperter på Eartheasy.com foreslå å bruke eddik til å skinne alt opp. Fyll en sprayflaske med ren, hvit ufortynnet eddik og bruke den til en krom overflate. Tørk den ren med en veldig myk klut. Ved hjelp av stoff i stedet for papirhåndklær til å tørke den legger til glans fordi den inneholder en liten mengde olje.
P Hvis det kromoverflaten inneholder mye rust og skitt, kan du prøve å vaske den ned med cola og skrubbing det med stålull eller en soaped stålull. Vær forsiktig. Autotopia foreslår å bruke den beste karakteren av stålull tilgjengelig som superfine (# 0000). Stålull kan lage små riper i overflaten av krom som må poleres ut igjen.

Når all rengjøringen er gjort, kan du bruke en myk klut til å gni krom ned med en tynn film av baby eller mineralolje. Dette vil gi krom ekstra beskyttelse og redusere behovet for å rengjøre den så ofte.

Selvfølgelig, når du prøver noen ny metode for rensing, bruke den på et lite synlig område først for å sikre at det oppfyller dine behov og vil ikke skape noen uønskede skader.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57316.html

Previous:
Next:

auto Bremser