Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Slik installerer rotorer på en Toyota Land Cruiser

Selv om det kan virke som en stor jobb, kan endre bremseskiver på din Toyota Land Cruiser gjøres ganske enkelt. Hvis du har alle de nødvendige verktøy og reservedeler, kan du fullføre hele denne jobben i omtrent en time og lagre en anstendig sum penger ved ikke å ta det med til butikken. Bare sørg for at du starter med utskifting rotorer som er utformet spesielt for din modell året av Land Cruiser. Du trenger
fire erstatning rotorer designet for din modell år
Floor jack
to bukker
to bremseklosser
Tire jern
Stikknøkkel
hyssing, nylon bånd eller vri bånd
Vis flere instruksjoner
en

Park Land Cruiser på et flatt underlag og legg den i "Park". Kontroller at rattstammen er ikke låst.
2

Sett en bremseklossen bak hvert av forhjulene.
3

Skyv gulvet jack under en solid delen av bakrammen og jack bilen opp høyt nok til at du kan skyve to bukker under den. Sett en jack stå under hver side av den bakre rammen, deretter sakte senke bilen av jekken og på tribunen. Trekk jack bort fra bilen.
4

Fjern alle mutrene på hver av de to bakhjulene med et dekk jern, trekk begge hjulene av for å eksponere rotorene og kalipere.

5

Finn de to store boltene på baksiden av hver bremsekalippernes, og deretter fjerne alle fire av disse boltene med en pipenøkkel. Ikke dra på målepunktene ut av bøylen monterer en gang.
6

Ta litt hyssing, nylon bånd, vri bånd eller en annen type slips og stropp hver av de løse calipers til undersiden av bil rammen. Dette er bare midlertidig, og er bare å sørge for at kalipperne ikke dingle med bremseslanger, noe som kan skade dem.
7

Pull både bremseklossene ut av hver av de to bakre caliper mounts .
8

Finn de to festeboltene på baksiden av hver caliper mount, deretter fjerne disse med en pipenøkkel. Trekk festene ut av rotorene når skruene er fjernet.
9

Trekk begge bakre rotorer av hjulet spindler.
10

Slide to av de nye rotorene på to bakhjul spindler.
11

Sett kalipperens mounts. Disse skal gå på i omtrent samme sted som de ble installert på de gamle rotorer. Stram ned de originale bolter med en pipenøkkel.
12

Bytt ut de fire bremseklosser i kalipperens mounts. Hvis du også bytte til nye bremseklosser på dette tidspunktet, kan du bruke dem i stedet.
13

Løs hver caliper fra rammen, ett om gangen og installere dem på toppen av bøylen mounts å bruke den opprinnelige bolter og din pipenøkkel. Kontroller at boltene er montert tett.
14

Bytt begge bakhjulene og skru ned alle sine slepe nøtter ved hjelp av dekk jern.
15

Sett gulvet jack tilbake under den bakre enden og jack bilen opp før den letter av jack stands. Trekk jack skiller seg ut og sakte slipper presset på kontakten til alle fire hjul er tilbake på bakken.
16

Flytt bremseklosser fra forhjulene til bakhjulene og gjenta hele denne prosessen på fronten rotorer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57196.html

Previous:
Next:

auto Bremser