Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan erstatte Miata bremseskiver og blokker

Brake rotorer og pads er muligens den viktigste delen av din Mazda Miata: De er ansvarlig for å stoppe det. Bremsesystemet i en Miata fungerer ved å skyve hydraulisk væske gjennom solide bremseslanger. Denne væsken blir tvunget gjennom en tykkelse og bøylen i sin tur styrker bremseklossene å bli presset mot bremseskiver som slår med hjulene å gjøre bilen gå fremover (eller bakover). Når bremsekloss materialet er 1/8 tommer tykke eller dine rotorer utvikle dype synlige rillemerker på dem, er det en god idé å sjekke og erstatte dem. Du trenger
3/8-inch pipenøkkel med socket set
Gummiklubbe
Zip-bånd
C-klemmen
Skrutrekkere (flatt hode og Phillips head)
New bremseklosser og rotorer
Tire fastnøkkel
3 tonns jekk med to bukker
Shop rag
Brake deler renere
Tråd locker
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner

en

Plasser kontakten enden av dekk fastnøkkel over enden av lug nuts. Bryt hjulmutrene løs på forhjulene. Du trenger bare å gi skiftenøkkelen en 1/8 til 1/4 omdreining. Vri nøkkelen mot klokken for å gjøre dette. Du gjør det lettere å ta av hjulet når bilen er av bakken --- du bare ønsker å "knekke" lug mutter løs, ikke løsne det så mye at hjul /dekk blir ustabilt.

2

Sett Miata i første gir og sett på parkeringsbremsen.
3

Jack the Miata av bakken ved hjelp av fronten jack punktet ligger nær radiator. Dette vil være en utvidelse av rammen.
4

Kontroller at bilen er sikker på bukker ved å trykke forsiktig på siden av bilen. Det bør ikke bevege seg eller bevege seg under sin egen vekt.
5

unbolt bunnen og topp bolter på bremsekalippernes. Løft opp på bøylen og feste den til coil spring over den med zip bånd. Ikke la bøylen henger med gummi brems linje.
6

Skyv bremse rotoren ut av hub montering. det bør komme rett ut, men du må kanskje trykke på baksiden av det med en gummihammer for å banke den løs.
7

Sett den nye Miata rotor over hub montering.

8

pop de gamle bremseklossene ut. Du må kanskje trykke dem med en hammer for å fjerne dem. Sjekk for å være sikker på at puten retainer klipp ikke faller ut i prosessen.
9

Place ansiktet av en av de gamle bremseklossene over caliper stempelet. Deretter plasserer C-Clamp over bremsekloss og vri håndtaket på C-Clamp å tvinge stempelet tilbake i bøylen. Sørg for at stempelet boot folder "trekkspill" tilbake i bøylen og at du ikke rippe boot eller vri stempelet.
10

Skyv nye bremseklosser i bøylen, betaler oppmerksomhet til riktig retning for hver blokk. Miata bremseklosser passer kun en vei.
11

Skjær zip bånd og plasser bøylen tilbake over bremsen rotoren.
12

Sett en liten skvett av tråden locker på bøylen mount bolt og skru til caliper bolter til mellom 58-65 ft lbs avhengig av året av din Miata.
13

Sett hjulet tilbake på, senk bilen og deretter trekk til slepe nøtter til 100 ft lbs. Installasjonen er det motsatte av fjerning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57214.html

Previous:
Next:

auto Bremser