Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan å opprettholde Automotive Bremser


Bremsene på bilen din er en av de mest kritiske mekanismer i kjøretøyet. Riktig vedlikehold krever nøye oppmerksomhet til detaljer på en jevnlig basis. Hevde at bremsene er i perfekt stand, er et must for sikker drift og lengre levetid på bremsesystemet. Instruksjoner
en

Kontroller at bremsevæsken er bra i bilen. Pass også på at bremsevæsken er alltid på riktig nivå. Hvis bremsevæsken har en melkeaktig farge, betyr det at vann eller kondens har infiltrert væsken og du må endre bremsevæske. Forurenset bremsevæske vil ødelegge master sylinder i bremsesystemet. Det forverres også dine hjul sylindere.
2

Skift bremsevæske i bilen din ved å legge til nye væsken i master sylinderen. Du må blø dine bremseslanger for å få all luft ut av dem. I de fleste tilfeller har hvert hjul en Utluftningsskrue. Dette tar normalt to personer til å oppnå målet.
3

Har en person inne i bilen pumpe bremsene. På denne måten kan presset til å gå gjennom bremseslanger. Pump bremsene 3 til 4 ganger. På den siste tiden, holder pedalen helt til gulvet. Den andre personen må være på ett hjul, på Utluftningsskrue. Åpne Utluftningsskrue. Air vil unnslippe. Når bremsevæske strømmer gjennom Utluftningsskrue, lukke Utluftningsskrue. Gjenta på de andre tre hjulene.
4

Inspiser bremseklossene og rotorer for å opprettholde din automotive bremser. Du kan visuelt oppnå dette ved å ta dekket av. Hvis bremseklossene viser slitasje i den grad at du ikke kan se mye pad, så er det på tide å endre pads.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/56821.html

Previous:
Next:

auto Bremser