Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan endre bremsene på en Audi

Slitte bremser ikke bare føre til ubehagelige knirk mens du kjører, men de er også usikre på grunn av deres redusert stoppe evne. Å ha Audi forhandler endre bremsene kan være svært dyrt, spesielt når du tenker på at du endrer bremser, avhengig av hvilket år bilen ble gjort, kan være en enkel gjør-det-selv-jobb. Nedenfor er den informasjonen du trenger å vite for å endre bremsene. Du trenger
Tire jern
Hydraulisk jekk
to bukker
Ratchet og socket (mest sannsynlig en 7 mm socket)
Bremsekalipper verktøy
Vis flere instruksjoner
en

Plasser en murstein fast bak hvert bakhjul for å unngå rulling.
2

Løft fronten av bilen med en jekk og sted bukker under bilen til sikre den.
3

Bruk et dekk jern for å fjerne lug nuts.
4

Trekk hjulene ut av bilen og sett dem til side.

5

Bruk en skralle og socket å fjerne de to skruene på baksiden av bøylen som holder den på plass. I de fleste Audis, disse boltene trenger 7 mm kontakter.
6

Trekk bøylen boliger ut av rotoren, men vær forsiktig så du ikke å trekke av bremsevæske linje. Koble denne linjen vil gjøre hele prosessen mye vanskeligere og Messier.
7

Inspiser rotoren til å sørge for at det ikke er vridd og har ingen eller spor i den. Du kan gjøre dette ved å kjøre hånden over ryggen og foran på rotoren, men sørg for at rotorene har hatt en time eller så avkjøles. Hvis rotorene føler skadet på noen måte, vil de trenger for å være barbert eller endres.
8

Ta ut de gamle bremseklossene fra bøylen og kast dem. Mange Audis bruker et lim for å holde pads på kalippere, hvis det er tilfelle på bilen din, må du lirke dem ut
9

Bruk en bremsekalippernes verktøy skyve stempelet i. caliper tilbake på plass. Dette vil gi plass til de nye, tykkere bremseklosser.
10

Sett nye bremseklosser i bøylen og plasser bøylen tilbake på rotoren.
11

Bolt bøylen tilbake på plass.
12

Senk fronten av bilen, og flytte murstein fra bakhjulene til forsiden av forhjulene for å holde bilen ruller fremover.

13

Løft bakenden av bilen med en jekk. Plasser en bukker under bakenden å holde den sikker.
14

Bruk et dekk jern for å fjerne lug nuts på bakhjulene og fjerne hjulene.
15

Fjern de to boltene bak bøylen bolig og trekke av bøylen. I enkelte nyere audis, blir stempelet styres elektronisk, og som et resultat vil den holde trykket på rotoren. For å trekke stempelet, trenger du et verktøy som kalles en VAG verktøy. Hvis du har dette verktøyet, kan du bruke som anvist å trekke stempelet, hvis du ikke gjør det, kjøpe det eller har bremsene forandret av en profesjonell.
16

Ta ut bremseklossene fra bøylen og erstatte dem med de nye, ved hjelp av en bremsekalippernes verktøy for å presse tilbake stempelet hvis det ikke er elektronisk styrt.
17

Inspiser rotorene for hånd for å sikre at de er fri for fordreier eller spor.
18

Place bøylen tilbake på rotoren og bolt det på plass.
19

Sett hjulene tilbake på bilen og skru dem på plass igjen.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57260.html

Previous:
Next:

auto Bremser