Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan erstatte Mazda MPV bremseskiver

Det er alltid anbefalt å erstatte bremseklossene når du skifter ut bremseskiver på en Mazda MPV, derimot, er det ikke nødvendig. Overflaten av nye bremseklosser "sittende" mot overflaten av en ny rotor, etablerer et bedre forhold mellom den friksjonsmateriale av elektrodene og rotorene. Men om bremseklossene ble nylig erstattet og du fortsatt opplever noen symptomer fra bremsene foran, erstatte rotorene mest sannsynlig løse problemet. Du trenger:
Car lift
1/2 tommers stasjon slagbormaskin
1/2 tommers metriske innvirkning socket satt
skrutrekker
Stor C-klemmen
Wire kleshenger eller metall krok
Metric boksen slutten fastnøkkel satt
Stor sett kanal låser
Impact skrutrekker
Hammer
Vernebriller 21mm Ferieleiligheter, 80 fot pund dreiemoment stick
Replacement rotorer
Parts renseenhet eller brems rene løsemidler spray
Replacement pads (valgfritt)
Wire børste (valgfritt)
Brake smøremiddel
Vis flere instruksjoner
en

Sett på vernebriller. Bruke bilen lift for å løfte Mazda MPV til midjen. Fjern hub caps.
2

Fjern lug nuts fra begge forhjulene med en slagbormaskin og en 21mm socket. Fjerne hjulene.
3

Fjern de to caliper skyve skruer med en 17mm boks fastnøkkel hvis du skifter ut bremseklossene i tillegg til rotorene. Hvis ikke, fjerner du de to caliper festebolter til å fjerne bøylen som en forsamling (med pads intakt til ankeret) med virkningen pistol og en 21mm socket.
4

Lirk bøylen (eller caliper montering ) ut av rotoren med skrutrekkeren. Støtt målepunktet til spiralfjær ved hjelp av en metall kleshenger (bøye det i form av en krok) eller et metall krok slik at den ikke henger fra bremseslangen. Hvis du erstatter de pads, kan du nå fjerne de to caliper anker bolter, fjern bremseklossene og satt ankeret til side. Komprimere stempelet av bøylen (med pads i eller ut) ved hjelp av et stort sett av kanalen sluser å presse stempelet sakte inn bøylen stempelboringen.
5

Inspiser foran rotornavet ansiktet for festeskruene. Enkelte år MPVs kan ha en rotor skruen som holder rotoren på plass til navet. Hvis den finnes, fjerne festeskruene med en slagtrekker (ved hjelp av en stor Phillips bit) og en hammer.
6

Fjern rotoren.
7

Rengjør rust forebygging rester fra overflaten av den nye rotoren ved å plassere den i en del renere eller spraye den med en brems rent løsemiddel spray.
8

Sett rotoren på navet av MPV og erstatte festeskruene (hvis det er aktuelt).
9 p Hvis du skifter ut bremseklossene, rengjør pad kontaktpunktene bøylen anker med en stålbørste. Rengjør bremsestøv, rust og korrosjon fra punktene og deretter bruke et tynt lag med brems smøremiddel til dem. Dette vil hjelpe pads å gli langs kontaktpunktene til anker når komprimert av bøylen stempelet. Sett på anker og stram boltene. Sett putene inn ankeret. Plasser bøylen over pads og rotor og stram lysbilde bolter med en skralle og socket. Ikke bruk slagbormaskin på lysbildet bolter eller du kan ødelegge gjengene på dem. Hvis du ikke skifte til, erstatte bøylen forsamlingen og de to anker bolter. Trekk til boltene med slagbormaskin og en 21mm socket.
10

Skift hjul og lug nuts. Trekke til mutrene vekselvis med virkningen pistol og en 21mm 80 fot pund dreiemoment pinne. Sett på hjulkapselen.
11

Gjenta trinn 2-10 for den andre siden.
12

Senk MPV og pumpe foten bremsepedalen til sete elektrodene til rotorer og gjenopprette komprimert caliper stemplene. Sjekk master sylinder bremsevæske nivå og juster om nødvendig etter at du har pumpet bremsene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57208.html

Previous:
Next:

auto Bremser