Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan å sette sammen Trommelbremser

The bremsetrommelen av kjøretøyet er ansvarlig for om lag 25 prosent av bremseenergien gjort i en bil. Brems trommer brukes vanligvis i eldre-modell biler som bakbremsene, men noen nyere biler fortsatt er utstyrt med brems trommer i baksetet. Hvis du er ombygging din brems trommer, så denne artikkelen forutsetter at du allerede har hevet bilen på bukker, og du er klar til å montere brems trommer og sette dem på bilen. Du trenger
Bremsefjær verktøyet
Rag
Brake deler renere
bremsetrommelen med brems sko
3/8-inch pipenøkkel og socket satt
Metric fastnøkkel satt
Momentnøkkel
Tire fastnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Sett bremseskoene på den ytre overflaten av den indre bremsetrommelen. Er skoene holdes på plass av Festefjærer, så du trenger for å orientere og justere bremseskoene med Festefjærer. Det er bare én måte at bremseklossene kan være orientert.
2

Sikre bremseskoene bruker bremsefjær verktøyet. Dette verktøyet er passe over bremseskoen festefjæren klipp. Når verktøyet enden er "satt" over klippet, trykk inn og vri med klokken for å sikre bremseskoene til indre bremsetrommelen.
3

Kontroller bremsen fjærer, skoen returfjær og hjulet sylinder. Sørg for at det er spenning på alle fjærene og at det ikke er noen lekkasjer eller riper i hjulet sylinder støvler.
4

Plasser innertrommelen over hub montering og sikre den indre bremsetrommelen til navet med fabrikk-levert bolter. Trekk til boltene med fastnøkkel og gjøre en endelig tilstramming med en momentnøkkel til produsentens dreiemoment spesifikasjoner.
5

Koble bremsen linjen til hjulet sylinder og indre bremsetrommelen. Bruk fastnøkkel for dette. Du må Stram først. Deretter bruker skiftenøkkel til slutt stramme til du kjenner motstand på røret mutteren av bremsen linjen. Så gi røret mutter en 1/4 ekstra tur.
6

Plasser ytre trommel over indre trommel, plasserer hjulet på over det, og fest den med hjulet i hjulmuttere. Trekk til hjulmutrene med klokken med dekk fastnøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57220.html

Previous:
Next:

auto Bremser