Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan erstatte brake rotors i en Ford Aerostar

De bremseskiver på en gammel Ford Aerostar van, som bremsekalipere og pads trykk mot, må ha en glatt overflate skal fungere skikkelig. Hvis en bremse rotoren på van har noen dype grooves fra utslitte bremser og kan ikke lakkeres noe lavere, må rotoren skiftes. En rotor har bøylen montert på den og hjulet foran det, at du må fjerne både før fjerne og bytte ut rotoren. Du trenger
Jack står
Hevert
hjulmutternøkkel
C-klemmen
Caliper pin verktøy for fjerning
Hammer
Wire
Låsetenger
Pinsett
Hooked verktøy
Vis flere instruksjoner
en

Løft og støtte den van fronten på jackstands. Fjern hjulet fra rotoren, løsne mutrene før heve bilen vil gjøre at hjulet lettere å fjerne. Hevert ut en del av bremsevæske fra master sylinderen.
2

Koble fra og fjern bremsekalippernes fra rotoren. Komprimere bøylen stempelet i sine hull med en C-klemme, deretter kjøre kalipperens pins ut med en hammer og caliper pin flytting verktøyet, og starter med den øverste pinnen. Fjern bøylen og henge den et sted sikre fra en kraftig ståltråd -. Gjør ikke henge den ved bremseslangen
3

Fjern lokket i sentrum av rotoren hub med låsing tang . Fjern splinten fra spindelen med store pinsett, trekk ut castellated holderen og beholde mutter, lirke ut den flate skiven med en hekta verktøyet og fjerne de ytre hub lagrene.
4

Trekk rotoren off av spindelen, slik at du ikke skyver de indre lagrene på tvers av spindel tråder.
5

Plasser den nye navet og rotoren på spindelen, holde den sentrert på spindelen slik at du ikke vil skade spindel tråder eller holderen. Sett på skive og mutter, slik at mutteren er stramt nok til å sikre rotoren samtidig gir det å spinne, og sett holderen, splinten og cap.
6

Koble målepunktet til rotor, tørke bort smuss på monteringsflatene første. Bruk nye caliper pins, posisjonering hver pinne mellom bøylen og spindel grooves og trykke dem innover med en hammer før pin er festettappene berøre spindel ansiktet. Start med den øverste pinnen.
7

Sett hjulet til van, strammer til hjulmutrene til mellom 85 og 115 fot-pounds. Senk van, fyll brake master sylinder hvis nødvendig og teste bremsene for forsvarlig drift.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57185.html

Previous:
Next:

auto Bremser