Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan Paint Bremsekalippere


Mange bileiere liker tanken på å modifisere bilene sine på en eller annen måte som gjør dem unike blant tusenvis av lignende biler. Imidlertid kan mange av disse modifikasjonene være uoverkommelig kostbart. Male bremsekalipere, derimot, er svært rimelig. Det er lett nok til at faglig kunnskap ikke er nødvendig, og det gir en subtil, men distinkt utseende til bilen din. Du trenger:
Bil jack eller bil lift
Stålbørste
Rengjøring løsning
Tire jern
Spray maling
Tape
Ratchet
Vis flere instruksjoner
en

Velg fargen på spraymaling for bremsekalipere. Husk at noen typer spray maling er mer egnet for metall-programmet enn andre. Hvis du er forvirret, ta kontakt med en ansatt på din jernvarehandel om effektiviteten av maling og hvor mye maling du trenger.
2

Løsne mutrene som holder dekket på hjulet ett eller to svinger . Du må fjerne dekket for å få tilgang til bremsekalipere.
3

Hev bilen opp fra bakken. Siden du bare skal male en bremsekalippernes om gangen, kan en bil jack brukes, men det anbefales ikke. Hvis du bruker en bil jack, må du vite hvor sikkert det er, og utvis forsiktighet når du plasserer en hånd under bilen.
4

Skru til mutrene resten av veien, og fjern deretter dekk fra akselen. Kontroller at hjulmuttere er plassert i et trygt område for å hindre tap.
5

Forbered bremsekalippernes for maling ved å etterforske den med stålbørste og deretter ved å gni den med en klut og rengjøringsmiddel . Hvor rent bremsekalippernes er vil avgjøre effektiviteten av maling jobb.
6

Finn boltene som holder bremsekalippernes å støtte sin. Løsne og fjern boltene med skralle.
7

Fjern bremsekalippernes fra sin støtte og deretter vaske det igjen, sjekke for eventuelle områder du kan ha gått glipp første gang.
8

Unngå å stresse bremsen linjen på alle kostnader. Innstilling bremsekalippernes på rotoren er den enkleste løsningen. Men det kan vise seg å være problematisk når endelig male bremsekalippernes. En bedre løsning er å bruke en kleshenger for å suspendere bøylen i hjulet godt.
9

Påfør avis og maskeringstape til området rundt bremsekalippernes. Mens det ikke er en riktig metode for hvordan å maskere området, sørg for at limet på maskeringstape vil ikke påvirke eventuelle områder som det er fast.
10

Paint bremsekalippernes hjelp spray maling i den fargen du ønsker. Sett av tid for malingen tørke og deretter spraye på et lag. En tredje strøk med maling er ikke nødvendig, men det anbefales.
11

Sett bremsekalippernes til støtte etter at malingen har tørket. Deretter erstatte hjulet på bilen og senke bilen til bakken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/56817.html

Previous:
Next:

auto Bremser